Απόλυτα επιτυχημένο το 6ο Midnight Summer Rally 2014

By  |  0 Comments

Με 38 εκκινήσαντες ο Ac3 συνδιοργάνωσε με το Δήμο Βέλου-Βόχας το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 το 6th Midnight Summer Rally, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία Βραχατίου.

Η εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι συμμετέχοντες κάλυψαν 91 χλμ, όπου πραγματοποιήθηκαν 5Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (ΜΩΤ έως 50 χλμ/ώρα) και μετά από συνολικά 7 χρονομετρήσεις, όλα τα πληρώματα τερμάτισαν με ασφάλεια.

Δυναμικό παρόν στις συμμετοχές έδωσαν 16 πληρώματα από την Κορινθία. Από νωρίς στην εκκίνηση συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, για να θαυμάσει από κοντά τα καλοσυντηρημένα κλασσικά αυτοκίνητα και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες για τα ¨καμάρια¨ τους.

Το πέρασμα των αυτοκινήτων μέσα από τις πλατείες των χωριών ενθουσίασε τους κατοίκους που επευφημούσαν τα πληρώματα χειροκροτώντας.

Ήταν η πρώτη εκδήλωση (συνδιοργάνωση )κλασσικών αυτοκινήτων στο Δήμο Βέλου –Βόχας, ο οποίος την ¨αγκάλιασε¨ με ενθουσιασμό και μαζί με τους χορηγούς, αποτέλεσαν βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης κατά γενική ομολογία εκδήλωσης που ελπίζουμε στο μέλλον να εξελιχθεί σε θεσμό για την περιοχή.

Οι ¨άπειροι¨ σε νυχτερινές διαδρομές Regularity δυσκολεύτηκαν, άλλα απόλαυσαν την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία. Νικητές στην Γενική Κατάταξη αναδείχθηκαν οι Παπανδριανός Γ.-Δρούλιας Ν. (Ford Escort MKII ,1978) ,δεύτεροι οι Γιαννούλης Μ. –Ηλιοπούλου Ε. (MercedesBenz 350 SLC,1976)και τρίτοι οι Γεωργακόπουλος Γ. –Τσιτσιλώνης Κ. (Μorris Mini ,1967).

Οι επιμέρους νικητές όλων των κατηγοριών καθώς και αναλυτικά τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο www.ac3.gr (ενότητα Εκδηλώσεις) και στο www.sportstiming.gr .

Σε μια ωραία μεταμεσονύκτια ατμόσφαιρα έγινε η τελετή απονομής επάθλων με τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ του Δήμου Βέλου-Βόχας, να βραβεύουν τους νικητές.

Ο χορηγός επικοινωνίας του αγώνα www.parakato.gr κάλυψε την εκδήλωση με πλάνα από την εκκίνηση και τον τερματισμό καθώς και με συνεντεύξεις από τον Δήμαρχο και την οργανωτική επιτροπή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.