Η Honda δίνει μία πρώτη γεύση από το νέο μικρό SUV

By  |  0 Comments

Ευρωπαϊκό πρωτότυπο HRV θα αποκαλυφθεί στο φετινό Mondial de lAutomobile

Η σχεδιαστική φιλοσοφία Coupé συνδυάζεται με την ευελιξία και ευστάθεια ενός SUV

Η κεντρική θέση του ρεζερβουάρ στο νέο HRV μεγιστοποιεί το χώρο της καμπίνας

Ευέλικτα καθίσματα Honda Magic Seats® αξιοποιούν τον κορυφαίο εσωτερικό χώρο

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτεςφωτογραφίες από τη νέα Ευρωπαϊκή έκδοση τουμικρού SUV της εταιρίας εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτουτου Παρισιού τον ερχόμενο μήνα. Το HR-Vαποτελεί τη νέα πρόταση της Honda στη ραγδαίααυξανόμενη κατηγορία μικρών SUV στηνΕυρώπη.

Εξωτερικά, το νέο πρωτότυπο HR-V θυμίζει μοντέλο coupé, με καθαρές, δυναμικές γραμμές που συνδέουν το λείο πάνω τμήμα του αμαξώματος με το στιβαρό κάτω τμήμα. Αυτή η κομψή coupé αισθητική επιτυγχάνεται χωρίς να επηρεάζεται η πρακτικότητα του εσωτερικού.

Στο HR-V το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι τοποθετημένο στο κέντρο, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται χώρος και να δημιουργείται μία από τις πιο ευρύχωρες και ευπροσάρμοστες καμπίνες μικρού SUV. Τα Honda Magic Seats αξιοποιούν αυτή την ευελιξίαεπιτρέποντας μεγάλη ποικιλία διατάξεων τωνκαθισμάτων και προσφέροντας ταυτόχρονα τηδυνατότητα πλήρους αναδίπλωσης της δεύτερης σειράς για πρόσθετο χώρο φόρτωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ευρωπαϊκό HR-V θα δοθούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Honda στο 2014 Mondial de l’Automobile, Hall 3, στις 16.45 CET την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.