Μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις του ΙΟΑΣ

By  |  0 Comments

Πάνω από 23.000 άτομα συμμετείχαν στα προγράμματα Οδικής Ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ. στο The Mall Athens

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις του ΙνστιτούτουΟδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» που φιλοξενήθηκαν στο The Mall Athens (Μαρούσι) αυτό το καλοκαίρι, με περισσότερους από 23.000 επισκέπτες λάβανεπροσωπική ενημέρωση για τις σωστές συνήθειες για ασφαλήοδηγική συμπεριφορά και βίωσαν την εμπειρία για τους πιθανούς κινδύνους κατά την οδήγηση μέσω των ειδικώνπροσομοιωτών βιωματικής εκπαίδευσης του Ι.Ο.ΑΣ.,βασισμένες σε καλές πρακτικές που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος AVENUE forTraffic Safety. Εξίσου σημαντική ήταν και η ανταπόκριση αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα που έτρεξε το Ινστιτούτο για την οδηγική συμπεριφορά παράλληλα με τιςδράσεις του και της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συγκινητικά ήταν τα σχόλια που αποκόμισε το προσωπικότου Ινστιτούτου για το έργο ζωής που υλοποιεί, κατά τη διάρκεια των δράσεων ενημέρωσης των επισκεπτών για θέματα οδικής ασφάλειας, στοχεύοντας σε ασφαλείς μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και γενικότερα για την προστασία της ζωής στο δρόμο. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια δόθηκαν στους εκπαιδευτές και στους ανθρώπους του Ι.Ο.ΑΣ. αλλά και στους διοργανωτές της εκδήλωσης από τους συμμετέχοντες, για την ποιότητα και το περιεχόμενο των πληροφοριών που μεταδόθηκαν στον κόσμο.

Την ασφάλιση αστικής ευθύνης στην εν λόγω εκδήλωσηευγενώς κάλυψε η ασφαλιστική εταιρείαINTERAMERICAN.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.