Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S Sporty & Sophisticated

By  |  0 Comments
Δύοχρόνιαμετάτηνπρεμιέρατουεπιτυχημένου plug-in υβριδικού, ηλεκτρικού Outlander PHEV Twin Motor SUV/crossover στην ΈκθεσηΑυτοκινήτουτουΠαρισιού 2012, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) επέλεξεκαιπάλιτο “Mondial de L’Automobile” – αυτή τηφοράγιανααποκαλύψειέναακόμαόχημαPHEV: το Outlander PHEV Concept-S.
Το Outlander PHEV Concept-S είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο το οποίο η MMC προτείνει σαν ειδικό πακέτο του Outlander PHEV παραγωγής με ανανεωμένη σχεδίαση εσωτερικού και εξωτερικού, στοχεύοντας να δώσει μία νέα διάσταση στη μοναδική οδηγική εμπειρία με ένα Outlander PHEV.

Σχεδιαστικά, το Outlander PHEV Concept-S ενσαρκώνει τις έννοιες “Sporty & Sophisticated” (‘Σπορτίφ & Σοφιστικέ/Προηγμένο’). Η εξελιγμένη του σχεδίαση εκφράζει το μοναδικό συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων 4×4 με το σύστημα twin-motor PHEV, ομαλής αθόρυβης λειτουργίας, και άριστης συμπεριφοράς στο δρόμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.