H SEAT αποκάλυψε το Leon X-PERIENCE

By  |  0 Comments

Μόνιμη τετρακίνηση και εκτός δρόμουχαρακτήρας σε έκδοση ST

Καινοτόμος τεχνολογία για οδηγική απόλαυση σε κάθε συνθήκη

TDI και TSI κινητήρες από 81 έως 135 kW / 110 έως 184 PS

O Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann παρουσίασε στο Παρίσι με αφορμή την έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου την μεγάλη καινοτομία της μάρκας, το Leon XPERIENCE. Ένα νέο μοντέλο με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό offroad, το οποίο επεκτείνει το εύρος της μικρομεσαίας κατηγορίας έτσι ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες και να κατακτήσει νέες διαδρομές.

Το Leon XPERIENCE που βασίζεται στο αμάξωμα του LeonST, είναι σχεδιασμένο με συναίσθημα και διαθέτει εξαιρετική δυναμική και ευέλικτη καθημερινή χρηστικότητα. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, ανάρτηση με επιπλέον απόσταση από το έδαφος (27 χιλιοστά), διακριτική offroadεμφάνιση και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους το Leon XPERIENCE προσφέρει μία πρόσθετη διάσταση οδηγικής απόλαυσης.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Leon XPERIENCE ταιριάζει απόλυτα με τους κινητήρες TDI και TSI απόδοσης από 110hpέως και 184hp και με δύο τύπους μετάδοσης κίνησης (χειροκίνητο ή DSG). Η μόνιμη τετρακίνηση είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά συστήματα του είδους του στο κόσμο. Η SEAT χρησιμοποιεί ένα νέο πολύδισκο συμπλέκτη με υδραυλική ενεργοποίηση και ηλεκτρονικό έλεγχο, πέμπτης γενιάς Haldex.

Το νέο Leon XPERIENCE διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τουκορυφαία συστήματα υποβοήθησης: δυναμικό σύστημα ελέγχου τροχών EDS (ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό), XDS(για καλύτερη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση στις στροφές),ESC ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας, φρένα με σύστημα αποφυγής πολλαπλής σύγκρουσης για μέγιστη ασφάλεια.

O Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann δήλωσε σχετικά ότι «Το νέο Leon XPERIENCE είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο που συνδυάζει την σχεδιαστική γραμμή τηςμάρκας με την καθημερινή χρηστικότητα, την διακριτική offroad εμφάνιση με τοκορυφαίο εσωτερικό υψηλής ποιότητας. Ο καλύτερος σύντροφος για ένα δραστήριο τρόπο ζωής και για νέες οδηγικές εμπειρίες με την συνδρομή μιας ολοκληρωμένης γκάμας stateoftheart συστημάτων υποβοήθησης. Το νέο Leon XPERIENCE θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της στρατηγικής της μάρκας και θα εδραιώσει την επιτυχία όλης της σειράς Leon».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.