Νέα προγράμματα χρηματοδότησης από τη Mercedes-Benz

By  |  0 Comments

Η MercedesBenz Financial Services (MBFS), η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της MercedesBenz Ελλάς διαθέτει πλέον δύο επιδοτούμενα προγράμματα χρηματοδότησης, τα Welcome ALL INCLUSIVE& smartFOR you τα οποία προσφέρονται μέσω της συνεργαζόμενης με την ΜΒFSτράπεζας FGA Bank, ώστε όλοι να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες MercedesBenz.

Το πρόγραμμα Welcome ALL INCLUSIVEπροσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα AClass, BClass, CClass, CLA &GLAμε κινητήρα 1.600 και 1.500κ.εκ. βενζίνης και πετρελαίου, ενώ το πρόγραμμα smart FOR youπροσφέρεται για όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα smart fortwo, smart forfour & smart electric edition. Και τα δύο προγράμματα αφορούν ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες πελάτες, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής εναλλακτικά σε 36/48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης. Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

u Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος

v Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή

w Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Ενδεικτικά, η μηνιαία δόση για την A160 CDI ανέρχεται στα €199 ενώ για την CLA 180 CDI διαμορφώνεται στα €299 και σε αυτές περιλαμβάνονται επιπρόσθετα οι υπηρεσίες:

Συντήρηση 2ετών/Συμβόλαιο συντήρησης Compact Plus

Ασφάλιση 6μηνών

Επέκταση εγγύησης 2 ετών

Προστασία δανείου

Αντίστοιχα, η μηνιαία δόση για το smart fortwo ανέρχεται στα €99!

Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν όποιο αυτοκίνητο πληροί τις επιθυμίες και ανάγκες τους από τη νέα γκάμα compact αυτοκινήτων της MercedesBenz καθώς και τα νέαsmart με μία ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και να απολαύσουν τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης διατηρώντας το πλεονέκτημα των πολλαπλών επιλογών στη λήξη της χρηματοδότησης. Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουδιοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz & smart.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.