Νέο VW Passat από 20.440 ευρώ

By  |  0 Comments

Ταυτόχρονα με την Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου Passat στο Δίκτυο Εμπόρων Volkswagen που ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και συνεχίζεται στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, η Kosmocar ανακοινώνει την διάθεση του νέου Passat 8ης γενιάς στην Ελληνική αγορά σε εκδόσεις Limousine & Variant.
Νέο Passat 8ης γενιάς: 100% νέο αυτοκίνητο! Ο σχεδιασμός, οι τεχνολογίες ασφάλειας, άνεσης & υποστήριξης οδηγού, οι κινητήρες, ο εξοπλισμός, όλα είναι καινούργια στην 8η γενιά Passat. Το ίδιο και η πλατφόρμα MQB στην οποία βασίζεται. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, μεταξύ άλλων, η μείωση του συνολικού βάρους έως και 85kg καθώς και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων CO2 έως και 20%.
Χαρισματικός Σχεδιασμός: Με το νέο Passat, η Volkswagen παρουσιάζει ένα νέο σχεδιαστικό profile που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τον δυναμισμό. Χάρη στην πλατφόρμα MQB, oι αναλογίες του αμαξώματος έχουν γίνει ακόμα πιο δυναμικές: χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 8 εκατοστά, μεγαλύτεροι θόλοι τροχών. Το εσωτερικό δημιουργήθηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την καθαρότητα των γραμμών και την λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια avant-garde εμφάνιση με νέες σχεδιαστικές λύσεις, όπως η οριζόντια διάταξη των αεραγωγών που διατρέχουν το ταμπλό σε όλο του το μήκος.
Πλήρης Γκάμα Συστημάτων Υποστήριξης Οδηγού: Νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και νέα γενιά συστημάτων infotainment κάνουν τις διαδρομές με το νέο Passat πιο άνετες και πιο ασφαλείς. Με τις τεχνολογίες που ενσωματώνει η 8η γενιά του, το νέο Passat ξεπερνά τα δεδομένα της κατηγορίας του, ενώ λανσάρει για πρώτη φορά συστήματα που δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως, όπως το Σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης “Traffic Jam Assist” και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου “Trailer Assist”
Τεχνολογικά Προηγμένοι Κινητήρες Βενζίνης & Diesel: Η 8η γενιά Passat διαθέτει νέους, προηγμένους κινητήρες, τεχνολογίας TSI και TDI. Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στην γκάμα της Volkswagen παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 1.6 TDI απόδοσης 120 ίππων. Όλοι οι κινητήρες είναι BlueΜotion Technology, με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 να έχουν μειωθεί μέχρι και 20% σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.