Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου Corsa στο Παρίσι με την Claudia Schiffer

By  |  0 Comments

Άνοιξε πριν από μερικές ώρες η αυλαία του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι: Η Opel γιόρτασε φέτος την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Opel Corsa. Το περίπτερο της Opel τίμησε την πρωτεύουσα της μόδας και θύμιζε πασαρέλα. Η νέα γενιά του μικρού bestseller, με οδηγό τον CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann, έκανε μία λαμπερή είσοδο στη σκηνή και ακολούθησε το supermodel που θα πρωταγωνιστήσει και στα προσεχή διαφημιστικά του επιτυχημένου αυτοκινήτου.

«Το νέο Corsa προσφέρει μία γνήσια οδηγική εμπειρία, εξαιρετική ακρίβεια διεύθυνσης, υψηλό επίπεδο άνεσης και νέους, υψηλόρροπους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες – στοιχεία που παραπέμπουν σε πολύ ακριβότερο μοντέλο. Το εσωτερικό του εντυπωσιάζει με την κορυφαία ποιότητα ενώ το σύστημα Infotainment εγγυάται άριστη συνδεσιμότητα για συσκευές Apple και Android. Δεν μπορεί παρά να αγαπήσετε το μοντέρνο μας Corsa,» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Neumann.

Η Claudia Schiffer έχει ήδη υποκύψει στη γοητεία του μεγάλου πρωταγωνιστή. «Το Corsa είναι όμορφο και ιδιαίτερα κομψό – όπως και το Παρίσι άλλωστε. Γενικά μου αρέσει πολύ η σχεδίαση των νέων μοντέλων Opel, του ADAM, του Mokka και ασφαλώς του Corsa. Τώρα ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να γυρίσω τα διαφημιστικά για το Corsa,» δήλωσε η Schiffer.

Στο Παρίσι, η Opel παρουσιάζει παράλληλα το σπορ ADAM S. Ο μοδάτος πύραυλος τσέπης θα διατίθεται από το Νοέμβριο. Με 110 kW/150 hp κάτω από το καπό επιταχύνει από 0 στα 100 km σε 8,5 δεύτερα ενώ η τελική του ταχύτητα υπερβαίνει τα 200 km/h. Το δημοφιλές Opel Mokka θα εφοδιάζεται με τον αθόρυβο diesel 100 kW/136 hp γνωστό από το Astra πετυχαίνοντας κατανάλωση μικτού κύκλου 4,1 lit. Η Opel έχει ετοιμάσει επίσης ένα νέο, υπερσύγχρονο κινητήρα για τη ναυαρχίδα της εταιρίας Insignia, και για το πολυμορφικό Zafira Tourer. Και τα δύο θα διατίθενται με τον 2.0 CDTI turbo diesel με 125 kW/170 hp και 400 Nm που εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση και την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία. Ο νέος 2.0 CDTI λειτουργεί καθαρά σαν βενζινοκινητήρας με το σύστημα Επιλεκτικής Αναγωγής Καυσαερίων Blue Injection της Opel – Selective Catalytic Reduction (SCR).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.