Το Κλασικό αυτοκίνητο ενώνει!

By  |  0 Comments

Για πρώτη φορά, δύο Λέσχες Κλασικού Αυτοκινήτου απο την Ελληνο-Κυπριακή και Τουρκο-Κυπριακή κοινότητα, διοργανώνουν δικοινοτική έκθεση κλασικού αυτοκινήτου, το “Cyprus Classic Car Festival”.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου απο τις 11:00πμ μέχρι τις 5:00 μμ στην Τάφρο Μούλα (γήπεδο ποδοσφαίρου Cetinkaya) στη νεκρή ζώνη απέναντι απο το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλλας υπο την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου (KTTO). Το Σπίτι της Συνεργασίας είναι συνδιοργανωτής και υποστηρικτής. Οι δύο Δήμοι της Λευκωσίας είναι επίσης υποστηρικτές. Η έκθεση αναμένεται να φιλόξενήσει πέραν των 200 κλασικών αυτοκινήτων και απο τις δύο κοινότητες και θα είναι ανοικτή δωρεάν στο κοινό. Θα περιλαμβάνει επίσης ψήφο του κοινού για το διαγωνισμό «Το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Έκθεσης», μουσική, δραστηριότητες για παιδιά και φαγητό και ποτό σε πολύ καλές τιμές.
Οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει να υποστηρίξουν δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς που βοηθούν παιδιά με ανάγκες: Το “Hope for Children” UNCRC Policy Centre και το “SOS Children’s Village”. Οι συμμετέχοντες και το ευρύ κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση θα κληθεί να συνεισφέρει εθελοντικά στους δύο αυτούς οργανισμούς.
Η Τελετή Βράβευσης για τους νικητές του διαγωνισμού του κοινού θα γίνει στις 4:00 μμ της ημέρας της εκδήλωσης για να εορταστεί αυτή η ξεχωριστή πρωτοβουλία και για να δωθούν τα κύπελλα.


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Ε/Κ: Με την Γραμματέα της Λέσχης Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου κα Πωλίνα Λοϊζου στο 99529325.

Τ/Κ: Με τον Γραμματέα του Τουρκοκυπριακού Συνδέσμου Κλασικών Αυτοκινήτων Κον. Burcin Aliusta, 0533-855 77 99.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.