Περιήγηση στην Κύπρο

By  |  0 Comments

Για τρίτη κατά συνέχεια χρονιά, η δραστήρια Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου διοργανώνει την Περιήγηση Κλασικών Αυτοκινήτων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Κοινοτάρχη Ριζοκαρπάσου και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσκυνήσουν στο μοναστήρι με την ευκαιρία της ετήσιας γιορτής του Αποστόλου. 

Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί από το NERO Cafe στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, Λευκωσία. Θα ακολουθήσει διαδρομή από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, στη Βόρεια πλευρά της Λευκωσίας, προς το Λευκόνοικο. Ακολούθως θα διασχίσει τον Πενταδάκτυλο κοντά στην Ακανθού και προς το δρόμο που πάει στην Καρπασία από τα βόρεια παράλια του νησιού. Φυσικά θα επισκεφθούν οι συμμετέχοντες το Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα και την εκκλησία της Παναγίας της Αφέντρικας. Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αφιχθούν σε τοπικό εστιατόριο κοντά στο Ριζοκάρπασο για φαγητό. Περιήγηση θα γίνει και το απόγευμα με την επιστροφή στη Λευκωσία. 

Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν και για τα μη-μέλη το κόστος είναι €10. Η Λέσχη θα προσφέρει ασφάλειες αυτοκινήτων σε ειδική τιμή €10.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Σεφταλή στο 99374444 ή Μιχάλη Κυριακίδη στο 99689490.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.