10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ στις 23/11

By  |  0 Comments

Ανοίγουν οι συμμετοχές για το 10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ.

Ο καθιερωμένος φθινοπωρινός αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων της ΕΛΠΑ θα λάβει και φέτος χώρα, κλείνοντας την αυλαία του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων Regularity. Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε έναν αγώνα προσαρμοσμένο στις οικονομικές συνθήκες της εποχής, στοχεύοντας στην αθρόα προσέλευση και στη διεξαγωγή μιας επιτυχημένης φθινοπωρινής αθλητικής γιορτής.

Πιο συγκεκριμένα το 10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στους Νομούς Αττικής και Βοιωτίας και προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Ράλλυ Regularity. Η φετινή διοργάνωση έχει συνολικό μήκος 150 χλμ περίπου και περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές ακριβείας με πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από το να επιδείξουν την ακρίβεια και τη δεξιοτεχνία τους, να απολαύσουν τα γοητευτικά φθινοπωρινά τοπία των διαδρομών καθώς και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και φιλοξενία του Μουσείου Οίνου στη Παλλήνη, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση και ο τερματισμός. Ο αγώνας είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των πρωταγωνιστών των αγώνων του είδους, καθώς υπόσχεται μια προσιτή περιπέτεια μεταξύ φίλων, η οποία και θα ολοκληρώσει με τον προσήκοντα τρόπο μία ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Tο πρόγραμμα του 10ου Ιστορικού Φθινοπωρινού Ράλλυ ΕΛΠΑ έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Έναρξη εγγραφών

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Λήξη εγγραφών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ανακοίνωση λίστας συμμετοχών

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

11:00 – 14:00 Διοικητικός έλεγχος αγωνιζομένων, (Γραφεία ΕΛΠΑ, Λ. Μεσογείων 395- Αγ. Παρασκευή)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

08:30 – 09:45 Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων

09:45 Ανακοίνωση λίστας εκκινούντων

10:00 Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου

14:00 Τερματισμός 1ου αυτοκινήτου

15:00 Γεύμα (Μουσείο Οίνου,Παλλήνη)

15:30 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων

16:00 Τελετή απονομής κυπέλλων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.