CITROËN C3 iStreet από 11.540 ευρώ

By  |  0 Comments
Γοητευτικό όσο και δυναμικό, το νέο C3 συνδυάζει ιδανικά το ξεχωριστό στυλ με την πρακτικότητα. Οι δυναμικές γραμμές, η υψηλή ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά –όπως το πρωτοποριακό πανοραμικό παρμπρίζ Zenith– συνοδεύονται από κορυφαία άνεση, πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τον κορυφαίο για την κατηγορία χώρο αποσκευών.
Έχοντας ήδη κερδίσει το κοινό χάρη και στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες HDi, το C3 προσφέρεται πλέον -χωρίς επιπλέον επιβάρυνση- και με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης. Το σύνολο που εφοδιάζει τις νέες εκδόσεις iStreet περιλαμβάνει εκτός του προηγμένου δορυφορικού συστήματος πλοήγησης και σύστημα Hands Free Bluetooth με δυνατότητα streaming audio. Οι νέες εκδόσεις iStreet συνδυάζουν μοναδικά τα πλεονεκτήματα του C3 με την εξαιρετική οικονομία των πετρελαιοκινητήρων (όλες οι εκδόσεις απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας) και το προηγμένο multimedia εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης. Οι τιμές του C3 Diesel ξεκινούν από τις 11.540 ευρώ με απόσυρση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.