Η BMW εταίρος της Relais & Châteaux

By  |  0 Comments
Η BMW και η Relais & Châteaux ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους σε τελετή που σηματοδότησε την 60ή επέτειο της αλυσίδας κορυφαίων ξενοδοχείων στην Opéra Garnier στο Παρίσι.
Η παγκόσμια συνεργασία μεταξύ BMW και Relais & Châteaux, μιας αποκλειστικής αλυσίδας 520 κορυφαίων ξενοδοχείων και γκουρμέ εστιατορίων σε περισσότερες από 60 χώρες, φιλοδοξεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες.
Σκοπός της συνεργασίας είναι να καταπλήξει και να εμπνεύσει τους πελάτες που εκτιμούν την αποκλειστικότητα, εξατομίκευση και διαχρονική φινέτσα με νέες ιδέες για ταξίδια και προσκλήσεις σε μοναδικά γεγονότα. Πολυάριθμες κοινές δραστηριότητες προγραμματίζονται για το μέλλον, όπως φεστιβάλ γαστρονομίας και ταξίδια γευσιγνωσίας.
Μία ενδιαφέρουσα μοναδική προσφορά της Relais & Châteaux ονομάζεται “Routes du Bonheur” με συναρπαστικές και ελκυστικές ταξιδιωτικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο. Η ιδέα λανσαρίστηκε το 1954 από τα οκτώ ιδρυτικά μέλη της Relais & Châteaux. Η πρώτη “Route du Bonheur” ακολούθησε τη Route Nationale 7 από Παρίσι προς Κυανή Ακτή, μέσω Ροάνης και Λυών, με στάσεις σε διαφορετικές ιδιοκτησίες.
Η τελετή της Relais & Châteaux τίμησε την πρώτη ιστορική “Route du Bonheur”, απονέμοντας το πρώτο BMW Routes du Bonheur Trophy.
Ο Nicolas Peter, υπεύθυνος Πωλήσεων Ευρωπαϊκού Τομέα του BMW Group, απένειμε το έπαθλο μαζί με τον Philippe Gombert, πρόεδρο της Relais & Châteaux. Ο κ. Peter δήλωσε τα εξής: «Τι καλύτερο από το οδηγείς μία BMW M6 Cabrio στη θρυλική Route National 7 με προορισμό ένα ξενοδοχείο μπουτίκ της Relais & Châteaux με εξαιρετικό γκουρμέ εστιατόριο. Για μένα, αυτή είναι η αληθινή ουσία της ‘τέχνης της ζωής’. Θεωρούμε τιμή μας που γίναμε παγκόσμιος εταίρος της Relais & Châteaux. Και είναι προσωπική τιμή για μένα να απονέμω το έπαθλο BMW στη θρυλική, πρώτη “Route du Bonheur” και τους οικοδεσπότες ξενοδόχους που υποδέχονται τους προσκεκλημένους στις εγκαταστάσεις τους κατά μήκος της διαδρομής».
Το βραβείο παρέλαβε ο Michel Troisgros, σαν πρεσβευτής της ιδέας, ιδιοκτήτης και επικεφαλής σεφ του Maison Troisgros.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.