Η ŠKODA παρουσιάζει το νέο FABIA R 5

By  |  0 Comments


Παγκόσμια πρεμιέρα: Η Š KODA θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την πρωτότυπη έκδοση του νέου της αγωνιστικού μοντέλου FABIA R 5, στο κοινό του Essen Motor Show!


«Η παγκόσμια πρεμιέρα της Fabia R 5 Concept προϊδεάζει για το αγωνιστικό μέλλον της Š KODA », λέει ο διευθυντής της Š KODA Motorsport Michal Hrab á nek . «Η νέα Fabia R 5 χαρακτηρίζεται από στοιχεία κορυφαίας τεχνολογίας ενώ η έγκριση ( homologation ) έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2015». Βάση προδιαγραφών που ορίζει η FIA , το νέο αγωνιστικό εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,6 lt ο οποίος συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο πέντε σχέσεων και ανάρτηση με γόνατα McPherson . Το απόβαρο πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.230 kg , ενώ στην εξέλιξη της νέας αγωνιστικής Fabia R 5 συμμετείχαν κορυφαίοι οδηγοί αγώνων».

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η Š KODA και η Fabia Super 2000 σημείωσαν ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ τίτλων* στο πρωτάθλημα APRC ( Asia Pacific Rally Championship ). Επιπλέον, η Š KODA κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών στο ERC ( European Rally Championship ), καθώς και πέντε ακόμη διεθνή πρωταθλήματα. Τα παραπάνω έρχονται να επιβεβαιώσουν την πρωταγωνιστική παρουσία της Š KODA Fabia Super 2000 (η οποία λανσαρίστηκε το 2009) στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και του πιο πετυχημένου προγράμματος του τμήματος SKODA Motorsport στην 113χρονη αγωνιστική πορεία της μάρκας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.