Ο εθνικός μας αγώνας παραμένει στο ημερολόγιο του FIA-ERC

By  |  0 Comments

Έπειτα από τις ενέργειες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΟΜΑΕ, για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του Ράλλυ Ακρόπολις 2014 έναντι της Eurosport Events , η οποία έχει την ευθύνη προώθησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA , η παραμονή του αγώνα στο σχετικό διεθνές ημερολόγιο και η διοργάνωσή του το 2015, αποτελούν τη θετικότερη δυνατή έκβαση μιας υπόθεσης που απασχόλησε αρμόδιους και μη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έτσι, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση (07/11/2014) ( http://www.fiaerc.com/news/detail/id/6237 )

του promoter της FIA για το ERC , E urosport Events , o Ελληνικός αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο προσωρινό ημερολόγιο του 2015 -το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών- με ημερομηνία διεξαγωγής από 9-11 Οκτωβρίου 2015.

Το ΔΣ της ΟΜΑΕ ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό, τον Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα στελέχη της Γ.Γ . Αθλητισμού, τόσο για την πολύτιμη υποστήριξή τους, όσο και για την εμπιστοσύνη τους στην ΟΜΑΕ, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η αξιοπιστία και κατ’ επέκταση η διεθνής προβολή της χώρας μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.