Συμμετοχή της Nissan στον 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour

By  |  0 Comments

Η Nissan συμμετέχει στον φετινό 12- ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour , πλαισιωμένη από τους Alex Buncomb e , Katsumasa Chiyo και Wolfgang Reip , ένα καταπληκτικό αγωνιστικό τρίο της παγκόσμιας ομάδας της Nismo .

Οι συγκεκριμένοι οδηγοί θα αγωνιστούν με το Nissan GT-R NISMO GT3, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του , όπως και στον περσινό αγώνα αντοχής . Με τον φετινό αγώνα Bathurst 12 Hour, η Nissan ξεκινά μια συναρπαστική χρονιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με συμμετοχές στις κορυφαίες κατηγορίες , σε όλη την Υφήλιο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, όπου μεταξύ άλλων η Nismo γιόρτασε τα 30 έτη από την ίδρυσή της , ήταν μια “ πλούσια ” χρονιά για τη Ni ssan. Συγκεκριμένα , η Nissan σημείωσε 42 νίκες με 82 τερματισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο , συμπεριλαμβανομένης της νίκης του πρωταθλήματος για την εργοστασιακή ομάδα της NISMO στο πρωτάθλημα Super GT με τον Ronnie Quintarelli και τον Tsugio Matsuda , στο τιμόνι του Nissan NISMO GT-R GT500.

Ο φετινός αγώνας αντοχής του Bathurst 12 Hour, θα διεξαχθεί στην πίστα Mount Panorama από τις 6 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2015. Video s με στιγμιότυπα από τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο nismo.tv , το κανάλι της Nismo στο YouTube .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.