Attica Regularity Rally στις 22 Μαρτίου 2015 (upd)

By  |  0 Comments

Ο AC3 (Argolis Classic Car Club), συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ελευσίνας ,Π.Α.Κ.Π.Π.Α , το Attica RegularityRally, αγωνιστική εκδήλωση ακριβείας ιστορικών οχημάτων, στην Αττική την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

Ο αγώνας προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2015, με συντελεστή 1.

Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 120 χλμ. με 5-6 Ε.Δ.Α, σε ασφάλτινους ημιορεινούς δρόμους της Β.Δ Αττικής, προσφέροντας στους συμμετέχοντες απολαυστική οδήγηση, συνδυσμένη με πλοήγηση.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από την Ελευσίνα( Ηρ. Πολυτεχνείου 86 & M. Κιουρί) , πλησίον του Café Mikel ( Ηρ. Πολυτεχνείου 60 & Ελ.Βενιζέλου ) www.mikelcc.gr/stores/ir-polytechneiou-60-elefsina

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί μετά από 4 περίπου ώρες, πλησίον του Ναυταθλητικού Ομίλου Ελευσίνας ,στην Μαρίνα Καλυμπακίου –Ταβέρνα «Το Καλυμπάκι», www.kalubaki.gr

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από 08:30-10:00 την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στο Café Mikel και στο χώρο της εκκίνησης αντίστοιχα .

Η χρονομέτρηση της εκδήλωσης ανατέθηκε στην εταιρεία Ironteam. Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο (www.sportstiming.gr) και στον τερματισμό.

Το παράβολο συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 110,00 ευρώ (πλήρωμα 2 ατόμων )και περιλαμβάνει :

1. Αγωνιστικό παράβολο (έξοδα οργάνωσης)

2. Ασφάλιση οχημάτων προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

3. Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων

4. Έντυπα του αγώνα (Roadbook , νούμερα, πινακίδα κλπ.)

5. Αναμνηστικά (Κύπελλα-Μετάλλια )

Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών ,έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων .

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 17 20:00 Μαρτίου 2015, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την Τετάρτη 20:00 18 Μαρτίου 2015. Μετά από αυτή την ημερομηνία ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

Οι συμμετοχές :

 

http://www.ac3.gr/EditorData/files/participations.pdf

Περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας , Αποστόλης Λακασάς (6936 969 245 ) και Θεοδοσία Ουλή (6944 692509).

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.