«Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ» στις 4-5 Απριλίου (upd)

By  |  0 Comments

Το ιστορικό – κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών θα φιλοξενήσει και φέτος την εκδήλωση μας «Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Απριλίου 2015.

philpa spetses

Τα Ίσθμια θα είναι το σημείο εκκίνησης της εκδήλωσης. Τα πληρώματα θα περάσουν από γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Ερμιονίδα για να περάσουν με το οχηματαγωγό στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες από τις οποίες θα αναδειχθούν οι νικητές.

Η προτεραιότητα στην διάθεση των δωματίων των τριών επιλεχθέντων ξενοδοχείων «Poseidonio», «Armata», «Klimis» προς τα πληρώματα θα προκύψει βάσει της παλαιότητας των αυτοκινήτων.

Την Κυριακή τα 70 καλογυαλισμένα αυτοκίνητα αντίκες θα πραγματοποιήσουν δις το γύρο του νησιού των Σπετσών και νωρίς το απόγευμα θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών.

Τα αυτοκίνητα-αντίκες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου, με προορισμό την Κόστα, διανύοντας μια απόσταση 150 χιλιομέτρων με ειδικές διαδρομές που θα αναδείξουν τους νικητές. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στις Σπέτσες με Ferry Boat και θα συγκεντρωθούν μπροστά από το μαγευτικό Ποσειδώνιο. Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασσικά αυτοκίνητα όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Τη δεύτερη μέρα, οι πανέμορφες αντίκες θα πραγματοποιήσουν τον γύρο του νησιού με φόντο το υπέροχο φυσικό σκηνικό των Σπετσών.

Το Poseidonion Grand Hotel, θέλοντας να τιμήσει την μοναδικότητα των Σπετσών ως ένα νησί χωρίς αυτοκίνητα, υποδέχεται περήφανα για λίγες μόνο ώρες, κλασσικές αντίκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύοντας το κλίμα και την κομψότητα μια άλλης εποχής. Τα μουσειακά αυτά αριστουργήματα έρχονται για να κοσμήσουν τους δρόμους των Σπετσών και την πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εξίσου ιστορικό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο της κλασσικότητας και διαχρονικότητας. Το πρωτοποριακό αυτό γεγονός αποτελεί με ένα τρόπο αναγέννηση της παράδοσης, φέρνοντας μας στο νού την υψηλή αισθητική και ομορφιά που αποπνέεται από αυτά τα δημιουργήματα καθώς και το μεράκι και την αριστοτεχνική φροντίδα που απαιτείται για την διατήρηση τους έως σήμερα.

Το Ράλι θα είναι η πρώτη εκδήλωση του Πρωταθλήματος Regularity 2015 της ΦΙΛΠΑ με συντελεστή 1.

Ειδική προσφορά: Οι συμμετέχοντες του “Εαρινού Ράλι ΦΙΛΠΑ” θα τύχουν έκπτωσης 50€ για την  συμμετοχή τους στο “Κλασσικό Ράλι Ελλάδας»

Δικαίωμα συμμετοχής διμελούς πληρώματος :

Για πληρώματα με αυτοκίνητα κατηγοριών «C» «D»:  170 €

Για πληρώματα με μεταγενέστερα αυτοκίνητα:          190 €

-Λήξη συμμετοχών:                             Τετάρτη 27 Μαρτίου

-Διανομή υλικού:                                 Τετάρτη 1 Απριλίου

 

Οι συμμετοχές:

http://www.philpa.gr/images/SYMMETOXES-EARINO.xls

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.