Οι Κίκιζας-Χαδιώς νικητές στο ARR του AC3

By  |  0 Comments

Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό άρχισε και ολοκληρώθηκε στις 22 Μαρτίου 2015 το Attica Regularity Rally, με εκκίνηση και τερματισμό την Ελευσίνα.
image

Με παρακαταθήκη το περυσινό επιτυχημένο 222 Minutes Regularity Rally ,o AC3 σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε με επιτυχία άλλη μια αγωνιστική εκδήλωση στην Αττική, περιλαμβάνοντας Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας ,που έχουν γνωρίσει στο παρελθόν ¨δόξες ¨σε sporting αγώνες.
Μετά από 122 αγωνιστικά χλμ. που περιελάμβαναν 6 Ε.Δ.Α. συνολικού μήκους 51 χλμ. και 9 χρονομετρήσεις αναδείχθηκαν οι νικητές μεταξύ των 34 πληρωμάτων που έλαβαν εκκίνηση.
Παρ’ ότι στην Ε.Δ.Α Άγιος Νεκτάριος ξεχώρισαν τα 3 πρώτα πληρώματα στην Γενική Κατάταξη, το ενδιαφέρον διατηρήθηκε μέχρι το τέλος ,αφού υπήρξαν ανακατατάξεις .
Ακριβέστεροι όλων και νικητές είναι οι : Κίκιζας Γεώργιος- Χαδιώς Θεόδωρος (Porsche 911 Carrera RS ) ,Χαρμάνης Θανάσης –Φουντεδάκης Μάνος( Lancia Flavia Coupe), και Κονταράτος Θεμιστοκλής-Ιατρίδης Ιούλιος (Mercedes Benz 450 SL).
Οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών φαίνονται στο http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG150322AC3/ , της Ironteam ,η οποία με την ταχύτητα εξαγωγής και ανάρτησης των αποτελεσμάτων, συντελεί τα μέγιστα στην άμεση ενημέρωση των πληρωμάτων και στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Στην άτυπη κατάταξη των αυτ/των χωρίς συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων-που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμμετέχοντες- διακρίθηκαν οι : Χανιώτης Δημήτριος –Αρωνίτης Τάσος , Λογοθέτης Μάριος- Προβελένγγιου Κορίνα και Μωραίτης Νίκος-Χατζηκωνσταντίνου Κώστας .
Το βραβείο ¨Ευ αγωνίζεσθαι ¨ απονέμεται στο πλήρωμα Νο 27, Καραθανάσης Κων/νος –Παπαδιαμαντόπουλος Δημήτριος, που σταμάτησαν να προσφέρουν βοήθεια σε τραυματίες ελαφρού τροχαίου ατυχήματος.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί τις φίλες λέσχες ΦΙΛΠΑ και Classic Microcars καθώς και τους φίλους και μέλη της Λέσχης που τον τίμησαν με την συμμετοχή τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.