Ταχύτητα, τεχνολογία, αδρεναλίνη στα ύψη

By  |  0 Comments

Η BMW επιβεβαίωσε σήμερα το ρόλο της σαν αποκλειστικός παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος της επόμενης περιπέτειας του θρυλικού κινηματογραφικού franchise των ‘Επικίνδυνων Αποστολών’ με τίτλο “Mission: Impossible – Rogue Nation”, που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Ιουλίου. Είναι η δεύτερη φορά που η BMW “αποδέχεται την πρόκληση μιας επικίνδυνης αποστολής” παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη στην ομάδα παραγωγής προκειμένου να γυριστούν συναρπαστικές, παράτολμες σκηνές δράσης με αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Η BMW έχει ήδη συνεργαστεί με την Paramount στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην επιτυχημένη ταινία “Mission: Impossible – Ghost Protocol” το 2011.
mission-impossible-rogue-nation
Το επίσημο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε χθες σε όλο τον κόσμο και δίνει στους θαυμαστές μία πρώτη γεύση από ένα ισχυρό κοκτέιλ δράσης και αδρεναλίνης που μόνον ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η ομάδα Impossible Mission Force (IMF) μπορούν να προσφέρουν – μεταξύ άλλων με θεαματικές σκηνές οδήγησης όπου η νέα BMW M3 δοκιμάζεται στα όριά της. Οι διάσημες ικανότητες και οι επιδόσεις έκαναν την 5η γενιά της σπορ Μ3 την τέλεια επιλογή για την εκτέλεση σεκάνς οδήγησης ακριβείας, που αντίστοιχες δεν έχουμε ξαναδεί.

Η φιλοσοφία και η δυναμική σχεδίαση του M Division δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τα αγωνιστικά γονίδια της M3, ενώ η BMW Motorrad S 1000 RR, εμφανίζεται επίσης στο trailer της ταινίας ως ο απόλυτος εκπρόσωπος επιδόσεων σε δύο τροχούς.

Το BMW ConnectedDrive, προσφέροντας απαράμιλλη, ευφυή συνδεσιμότητα μεταξύ οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος ήταν διαθέσιμο σε όλες τις αποστολές της ομάδας IMF. Το καινοτόμο σύστημα προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και οδηγική άνεση σε πραγματικές συνθήκες, με σημαντικά εργαλεία όπως κάμερα και συστήματα υποστήριξης οδηγού.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που για μία ακόμα φορά συμμετέχουμε σε ένα από τα πιο συναρπαστικά κινηματογραφικά franchise ταινιών δράσης στην ιστορία του σινεμά», δήλωσε ο Ian Robertson, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW. «Με δυναμικές επιδόσεις και το BMW ConnectedDrive, οι BMW μας είναι τα ιδανικά αυτοκίνητα για τον Ethan Hunt και την παρέα του, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις επαναστατικές λειτουργίες και τις προηγμένες τεχνολογίες τους για να διασφαλίσουν ότι οι καλοί θα κερδίσουν στο τέλος. Η BMW M3 συνδυάζει αγωνιστικό DNA με καθημερινή πρακτικότητα σε μία συναισθηματικά ισχυρή φιλοσοφία, που όμοιά της δεν υπάρχει».

Στο “Mission: Impossible – Rogue Nation” ο Tom Cruise σμίγει ξανά με τους πρωταγωνιστές του “Mission: Impossible – Ghost Protocol,” Jeremy Renner, Simon Pegg και Ving Rhames. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Alec Baldwin, Rebecca Ferguson και Sean Harris.

Η Paramount Pictures και η Skydance Productions παρουσιάζουν μια παραγωγή των Tom Cruise / Bad Robot. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Christopher McQuarrie ενώ συμπαραγωγοί ήταν οι Tom Cruise, J.J. Abrams και Bryan Burk. Εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger από την Skydance Productions ενώ οι Jake Myers. Drew Pearce, Christopher McQuarrie, Will Staples, Laeta Kalogridis, Patrick Lussier και Dylan Kussman έγραψαν το κινηματογραφικό σενάριο, βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Bruce Geller.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της ταινίας στο: http://bit.ly/1AxPDmN

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.