Η V2SRT συνεχίζει στο 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος

By  |  0 Comments

To 36o Ολυμπιακό Ράλλυ, πρώτος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε από το πλήρωμα στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης με το εντυπωσιακά ντυμένο στα χρώματα της Serkova Vodka, Mitsubishi EVO IX της Evolution Motor Car.
Η εμφάνιση τους δυναμική, με καλά αποτελέσματα σε έναν αγώνα εξαιρετικά απαιτητικό λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών όπου βροχή και λάσπη έκαναν τις χωμάτινες ειδικές αρκετά γλιστερές, καθώς και λόγω ενός μηχανικού προβλήματος κατά την διάρκεια της 3ης και 4ης ειδικής υποχρεώνοντας τους να οδηγήσουν το αυτοκίνητο συντηρητικά ώστε να το φέρουν στον τερματισμό.

Το πλήρωμα δήλωσε: ‘Ωραίες χωμάτινες ειδικές διαδρομές παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπου ειδικά στο τρίτο πέρασμα της ειδ. δ. Λάλας γλίστραγε πολύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Συνεχίζουμε δυναμικά και προχωράμε στον επόμενο αγώνα που είναι το 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος.’

Το πλήρωμα της V2SRT θα συνεχίσει την προσπάθεια του για μια υψηλότερη θέση στην γενική κατάταξη και κατηγορία του, κάνοντας την εμφάνιση του και προσφέροντας θέαμα στις καλά σχεδιασμένες ειδικές διαδρομές του 32ο Ράλλυ Φθιώτιδος. Ένας διήμερος αγώνας που θα πραγματοποιηθεί σε ασφάλτινες και χωμάτινες ειδικές διαδρομές το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου όπου προσμετρά στον 2ο και 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2015.

Την προσπάθεια της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει ο μέγας χορηγός, η Serkova Vodka και ο υποστηρικτής τα ελαστικά Pirelli.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.