Μητρόπουλος-Νικολάου νικητές στο Εαρινό Ράλλυ

By  |  0 Comments

Οι Σπέτσες φιλοξένησαν για δεύτερη χρονιά περισσότερα από 87 ιστορικά αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας από 30-95 ετών. Συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 09:00 στα Ίσθμια για την εκκίνηση του «Εαρινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ».

earino2015b    earino2015c

Στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου και ακολούθησαν τα υπόλοιπα με διαφορά ενός λεπτού πραγματοποιώντας τις τέσσερις πρώτες ειδικές δοκιμασίες ακριβείας καταλήγοντας στο Λιμάνι της Κόστα για επιβίβαση στο οχηματαγωγό.  Το απόγευμα του Σαββάτου τα πληρώματα φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Poseidonion G.H. για το ποτό καλωσορίσματος απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική «Καντάδες της Παλαιάς Αθήνας» δεκαετίας 40΄και 50΄. Την Κυριακή τα αυτοκίνητα αντίκες πραγματοποίησαν το γύρο του νησιού των Σπετσών ολοκληρώνοντας και τις δυο τελευταίες ειδικές δοκιμασίες. Το μεσημέρι με τα τελικά αποτελέσματα ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους νικητές καθώς και των βραβείων των τριών ομορφότερων αυτοκινήτων της εκδήλωσης από την ψηφοφορία του κοινού.

 Στο βάθρο της γενικής ήταν:

1οι  Μητρόπουλος Κω/νος – Νικολάου Νεοκλής με Volkswagen 1302 του 1972 και 17 β.π.

2οι Κίκιζας Γιώργος – Μανσόλας Μαθιός με Jaguar 3.4 MKII του 1960 και 21 β.π.

3οι Παπαδάκη Βιργινία- Μητροπούλου Σύλβια με Volkswagen Cabrio του 1970 και 51 β.π.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΙΚΙΖΑΣ-ΜΑΝΣΟΛΑΣ

ΚΙΚΙΖΑΣ-ΜΑΝΣΟΛΑΣ

Βραβεία των ομορφότερων αυτοκινήτων δόθηκαν στα εξής αυτοκίνητα:

 

1ο Cadillac 355A του 1931 ιδιοκτησίας Μελισσανίδη Γιώργου

2ο Cobra Daytona Ford του 1965 ιδιοκτησίας Σταφυλοπάτη Μάριου

3ο Dodge Standard Six του 1928 ιδιοκτησίας Καλδή Παναγιώτη

 

Η διοργανώτρια λέσχη ευχαριστεί  θερμά τους χορηγούς «Poseidonion Grand Hotel» και την «Melissa Kikizas» που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση καθώς και την Interamerican η οποία στήριξε την εκδήλωση με την διάθεση οχήματος Οδικής Βοήθειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.