Εκδηλώσεις κλασικού αυτοκινήτου στη Κύπρο

By  |  0 Comments

Αυτό τον μήνα υπάρχουν δύο εκδηλώσεις για τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου στην Κύπρο ως ακολούθως:
Η πρώτη είναι το φιλανθρωπικό Ράλι 48 ΩΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ, το οποίο διοργανώνεται για 13η κατά συνέχεια χρονιά από την Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου, στην οποία ανήκουμε, το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου 2015.
Το Ράλι οργανώνεται σε συνεργασία με τη Τράπεζα Κύπρου για την ενίσχυση του ταμείου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 18 Απριλίου από τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή στη Λευκωσία στις 2:00μ.μ. και οι διαγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν προς τις Πλάτρες για το βράδυ στο ξενοδοχείο ΦΟΡΕΣΤ ΠΑΡΚ.
Ο τερματισμός της εκδήλωσης και η τελετή της απονομής θα γιορταστεί σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στη Κακοπετριά, την Κυριακή κατά το μεσημέρι.
Αυτό το Ράλι Ακριβείας είναι ανοικτό για κλασικά αυτοκίνητα πέραν των 20 χρόνων.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.48hr-cyprus.org.cy και στο email gensec@okak.org.cy.

HISTORIC CYPRUS
Η δεύτερη εκδήλωση είναι η Περιήγηση «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ που θα διοργανωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου. Το Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου είναι πλέον ετήσιος θεσμός με συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και έχει σαν στόχο τον εορτασμό του προστάτη του χωριού Κορμακίτης, Αγίου Γεωργίου. Η Λέσχη ΛΕΠΕΚΑΚ φέτος υποστηρίζει την εκδήλωση και διοργανώνει Περιήγηση και Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου στο χωριό από τις 10:30πμ μέχρι τις 4:00μμ. Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί από τον επίσημο χώρο συνάντησής μας την Μέρφυς. Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αναμένονται να αφιχθούν στον τελικό προορισμό στο χωριό Κορμακίτης. Βραβεία θα δοθούν σε 3 αυτοκίνητα που θα αναδειχθούν τα καλύτερα της έκθεσης σε ψηφοφορία του κοινού.
Οι καφέδες προσφέρονται δωρεάν το πρωί από τη Διεύθυνση της Μέρφυς.
Τηλεφωνήστε στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πέτρο Κατσιολούδη στο 99609744 για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.