Γιαννούλης-Ηλιοπούλου νικητές στο 7th Nafplio-Corinthia Historic Rally

By  |  0 Comments

O AC3 μετά το επιτυχημένο 6th Midnight Summer Rally 2014, συνδιοργάνωσε με το φιλόξενο Δήμο Bέλου –Βόχας και το 7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανοιξιάτικο καιρό τις απογευματινές ώρες την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βέλου –Βόχας, οι ενθουσιώδεις για αγωνιστικές εκδηλώσεις δημότες και τα Κορινθιακά πληρώματα με την συμμετοχή τους, αποτέλεσαν βασικούς συντελεστές της επιτυχίας.
Τα 36 κλασσικά αυτοκίνητα που εκκίνησαν αποτέλεσαν πόλο έλξης και αντικείμενα θαυμασμού για τους κατοίκους στην εκκίνηση, διαδρομή, ανασυγκρότηση και τερματισμό.
Το τοπικό οδικό δίκτυο έδωσε τη δυνατότητα σχεδίασης μιας συνεκτικής τεχνικής διαδρομής μέσα από ημιορεινούς αμπελώνες μήκους 115 χλμ, όπου πραγματοποιήθηκαν 6 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας συνολικού μήκους 48 χλμ, με 11 χρονομετρήσεις.

kontaratosac3
Τα πληρώματα κλήθηκαν να ανταγωνιστούν σε Μ.Ω.Τ. από 33-49 χλμ/ωρα, μη δεδομένες όλες εξ΄ αρχής, αλλά και με υποχρεωτική στάση μέσα σε Ε.Δ.Α που προβλημάτισαν, άρεσαν και καθόρισαν κατά πολύ την γενική κατάταξη.
Ακριβέστεροι όλων και νικητές είναι οι : Γιαννούλης Μανώλης–Ηλιοπούλου Ελένη (Mercedes 350 SLC ), ακολούθησαν με διαφορά μόλις 3/10 του δευτερολέπτου οι Κονταράτος Θεμιστοκλής-Ιατρίδης Ιούλιος (Mercedes Benz 450 SL) και τρίτοι ήταν οιΓεωργακόπουλος Γιώργος- Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος (Mini) .

georgakopoulos
Οι νικητές των επί μέρους κατηγοριών φαίνονται στο http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG150510-AC3/ της Ironteam , η οποία με την ταχύτητα εξαγωγής και ανάρτησης των αποτελεσμάτων, συντελεί τα μέγιστα στην άμεση ενημέρωση των πληρωμάτων και στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Στην άτυπη κατάταξη χωρίς συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων-που έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμμετέχοντες- διακρίθηκαν οι : Σιώτος Ιωάννης-Καίσαρ Νικηφόρος, Λυμπερόπουλος Βασίλης-Γούμενος Γεώργιος και Κολιόπουλος Σωτήρης-Βλαχογιάννη Μαρία .
Ο διοργανωτής ευχαριστεί τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ, ΑΛΑΚ ,το TRIUMPH CLUB και το ΦΟΥΓΑΡΟ καθώς και τους φίλους και μέλη της Λέσχης αλλά και την Δημοτική Αρχή Βέλου –Βόχας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης ευελπιστώντας στο μέλλον για συνέχιση της συνεργασίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.