Η “Μαγιάτικη Συνάντηση” της ORCA

By  |  0 Comments

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε, από τη Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου ORCA, η «Μαγιάτικη Συνάντηση» στον Άλιμο.

Ήταν μία απλή Κυριακάτικη βόλτα για καφέ στον Άλιμο Παλαιού Φαλήρου, στους άνετους χώρους στάθμευσης και τις θαυμάσιες βεράντες του «Kitchen Bar».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλιού Αυτοκινήτου, ο οποίος έμεινε όλο το διάστημα της συνάντησης, παρέστησαν περισσότεροι από 40 οδηγοί με τις οικογένειες τους.

Από τους μετάσχοντες, 28 ήρθαν με τα κλασσικά αυτοκίνητα τους, τα οποία τα κυκλοφόρησαν για να «ξεμουδιάσουν» φυσικά με την έγκριση και την άδεια της ΕΟΦΙΛΠΑ.

orca magiatiki 2015 b

Ενδεικτικά να σημειωθεί ότι μεταξύ των ιστορικών αυτοκινήτων που παρουσιάσθηκαν σε έναν ωραίο σχηματισμό ήταν: Alfa Romeo Giulietta, Auto Union, Chevrolet Chevelle, Mercedes SL και W123,  Lancia Fulvia Coupe, Peugeot 203, Fiat 500, Triumph Herald, Ford Mustang Coupe και Cabrio, Ford Capri, Ford Granada, Citroen DS, Ford Escort, Jeep Willis, DKW 1000, Seat 124, VW Beetle κ.α.

Στους παριστάμενους, οι οποίοι κάθισαν όλοι μαζί σε μία από τις βεράντες του Bar, μαζί με τη Γραμματεία της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας της ORCA Πέτρος Παπαδόπουλος, παρουσίασε τους δύο Προέδρους, ORCA και ΦΙΛΠΑ, Γιώργο Λιβέρη και Δημήτρη Βερναρδάκη.

Από αριστερά: Δ. Βερναρδάκης - Γ. Λιβέρης

Από αριστερά: Δ. Βερναρδάκης – Γ. Λιβέρης

 

 

Ο Πρόεδρος της τελευταίας με παράκληση του διοργανωτή απεύθυνε ένα θερμό χαιρετισμό και συνεχάρη την ORCA για την πρωτοβουλία της. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τη νεανική κοινή αθλητική παρουσία που τον συνδέει με τον Γιώργο Λιβέρη, από το 1966, όταν αμφότεροι, συμμετείχαν στον ίδιο Σύλλογο με υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις στη Σκοποβολή.

IMG_0404

Για την όλη οργανωτική προσπάθεια και τη ρύθμιση των λεπτομερειών που δημιούργησαν ένα ευχάριστο ανοιξιάτικο πρωινό, εκφράστηκαν οι ευχαριστίες προς τον Ειδικό Γραμματέα, Νίκο Καμολίνο, που ηγήθηκε, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Ντάγκαλο, τον τεχνικό σύμβουλο της ORCA, Θανάση Ράντο και φυσικά τον ταμία Νίκο Σπυριδάκη, που πάντα βρίσκεται στο κέντρο κάθε προσπάθειας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, όλοι οι παριστάμενοι έλαβαν από την ORCA αναμνηστικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.