Νέο Honda CR-V 4WD από 32.270 ευρώ

By  |  0 Comments

Το Honda CR-V είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή συμπαγή SUV που πωλούνται παγκοσμίως. Πάνω από 750,000 μονάδες έχουν πουληθεί σε όλη την Ευρώπη από το 1997 που παρουσιάστηκε, από τις οποίες σχεδόν 50.000 μέσα στο 2014. Τους πρώτους εννέα μήνες της περσινής χρονιάς, το CR-V ήταν το δημοφιλέστερο SUV σε όλο τον κόσμο. Το μοντέλο αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της επιτυχίας της Honda στην Ευρώπη, ενώ η πλήρης ανανέωση της τέταρτης γενιάς CR-V θα διευρύνει περαιτέρω την επιτυχία του.

Ανάμεσα στα πιο αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά του 2015 CR-V είναι ένας νέος κινητήρας diesel και το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων που πετυχαίνουν μία απαράμιλλη αναλογία ισχύος – εκπομπών ρύπων, μία παγκοσμίως πρώτη τεχνολογία ασφάλειας, ένα νέο σύστημα συνδεσιμότητας και infotainment, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης και βελτιστοποιημένα μέτρα κατά των θορύβων, κραδασμών & τριγμών (NVH) για μία πιο ποιοτική και δυναμική οδηγική εμπειρία.

Το 2015 CR-V ανήκει σε μία νέα σειρά προηγμένων και σπορ οχημάτων της Honda, που επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας σε μηχανολογικές και τεχνολογικές λύσεις οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών της.

CR-V STATIC LOW (3)

Το CR-V έχει εξελιχθεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και θα διατίθεται στις Εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Honda από φέτος την Άνοιξη.

Κύρια προϊοντικά χαρακτηριστικά:

1. Νέος κινητήρας και κιβώτιο
Το ανανεωμένο CR-V προσφέρεται με έναν ισχυρότερο κινητήρα diesel και ένα βελτιωμένο, αποδοτικό αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Ο νέος ισχυρότερος, τετρακύλινδρος 1.6 i-DTEC diesel (160 PS) της σειράς Earth Dreams Technology της Honda που διατίθεται με το 4WD CR-V, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές CO2.

Για πλήρη αξιοποίηση της απόδοσης του κινητήρα, το νέο μοντέλο διατίθεται επίσης με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο νέος κινητήρας 1.6 diesel 160 PS πετυχαίνει μία από τις καλύτερες αναλογίες ισχύος – εκπομπών ρύπων από οποιονδήποτε κινητήρα της αγοράς σήμερα

2. Honda Connect infotainment system
Το 2015 CR-V θα περιλαμβάνει το νέο σύστημα ήχου και πληροφόρησης αυτοκινήτου, το Honda Connect. Το Honda Connect προσφέρει άνεση και συνδεσιμότητα εν κινήσει, με κύρια χαρακτηριστικά τα DAB / FM / AM και διαδικτυακό ραδιόφωνο, συνδεσιμότητα Bluetooth, internet browsing, δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας για το παρκάρισμα (rear-view parking camera).

Το Honda Connect είναι συμβατό με Android 4.0.4, το δημοφιλέστερο λειτουργικό σύστημα για smartphone, που χρησιμοποιεί λειτουργίες αφής (pinch, swipe και tap) – όλες με πρόσβαση από μία οθόνη αφής επτά ιντσών.

3. Σύστημα ενεργητικής ασφάλειας σε παγκόσμια πρωτιά
Το 2015 CR-V θα σηματοδοτήσει την πρεμιέρα του νέου συστήματος Intelligent Adaptive Cruise Control (i-ACC) της Honda στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρίας “Ασφάλεια για Όλους”.

CR-V STATIC LOW (8)

Έχοντας την ικανότητα να προβλέπει και να αντιδρά αυτόματα στην είσοδο άλλων οχημάτων στη λωρίδα κυκλοφορίας του νέου CR-V – μετά από εκτενή έρευνα των πιο χαρακτηριστικών Ευρωπαϊκών οδηγικών στυλ σε πραγματικές συνθήκες – το i-ACC της Honda χρησιμοποιεί κάμερα και ραντάρ για την ανίχνευση της θέσης των άλλων οχημάτων στο δρόμο. Στη συνέχεια εφαρμόζει έναν αλγόριθμο για να προβλέψει την πιθανότητα εισόδου οχημάτων από διπλανές λωρίδες, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με το σύστημα να αντιδρά με ταχύτητα, ασφάλεια και άνεση.

Σχεδίαση: Δυναμική, σοφιστικέ στυλιστική αναβάθμιση

• Σοφιστικέ και ισχυρή παρουσία στο δρόμο με προσεγμένες στυλιστικές παρεμβάσεις
• Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν ανανεωμένη μάσκα και προβολείς που δίνουν έμφαση στο πλάτος και την ευστάθεια

Το στυλ του νέου CR-V έχει αναβαθμιστεί προσεκτικά σύμφωνα με τα γούστα των Ευρωπαίων πελατών. Οι πιο σημαντικές αλλαγές βρίσκονται μπροστά, με ανασχεδιασμένους προβολείς που ενώνονται οπτικά με τη νέα μάσκα. Επιπλέον, ο νέος προφυλακτήρας και η νέα ποδιά αυξάνουν το πλάτος του CR-V υποδηλώνοντας βελτιωμένη ευστάθεια, ενώ παράλληλα χαμηλώνουν το οπτικό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου.

Οι κομψοί εμπρός προβολείς χρησιμοποιούν ισχυρούς λαμπτήρες αλογόνου, φώτα ημέρας LED και φώτα τύπου προτζέκτορα HID – χαρίζοντας στο αυτοκίνητο μία τολμηρή φυσιογνωμία και βελτιστοποιώντας παράλληλα την ορατότητα του δρόμου σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού.

Πίσω, τα φωτιστικά σώματα LED προσδίδουν στο CR-V μία πιο τρισδιάστατη εμφάνιση. Επίσης διατίθενται νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17- και 18-ιντσών, που συμπληρώνουν τις εξωτερικές αναβαθμίσεις και υπογραμμίζουν το βελτιωμένο δυναμισμό του CR-V.

CR-V DETAIL LOW (1)

Ο στόχος της Honda για τη δημιουργία ενός κομψότερου και λειτουργικότερου εσωτερικού επιτεύχθηκε με ένα ανασχεδιασμένο, χρωμιωμένο ένθετο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε βασικές επιφάνειες. Το ταμπλό έχει ανασχεδιαστεί με κριτήριο την καλύτερη ορατότητα και πρόσβαση στη νέα οθόνη αφής επτά ιντσών και το σύστημα Honda Connect, ενώ ένα συρόμενο υποβραχιόνιο (60 mm εμπρός/πίσω) ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα αυξάνει την ευελιξία και άνεση.

Το 2015 CR-V διαθέτει επίσης ένα σύστημα αναδίπλωσης της πίσω καθισμάτων με μία κίνηση, ενώ τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα 60/40 για να μπορούν να “πέφτουν” τελείως τραβώντας απλά τη λαβή. Έτσι το CR-V μεταμορφώνεται σε ένα ευέλικτο και ευπροσάρμοστο όχημα μεταφοράς, το οποίο παραμένει το κορυφαίο συμπαγές SUV με χώρο αποσκευών 1648 L με τα καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα και ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων (1669 L με μίνι ρεζέρβα), ή 589 L με τα καθίσματα στη θέση τους.

Το μήκος του χώρου φόρτωσης φτάνει τα 1.570 mm, για να μπορούν να μεταφερθούν άνετα στο CR-V δύο mountain bikes ή τέσσερα σετ μπαστουνιών του γκολφ.

Η τιμή του Honda CR-V 4WD των 160 ίππων ξεκινά από 32.270 ευρώ με απόσυρση, ενώ η επίσης ανανεωμένη προσθιοκίνητη έκδοση με τον diesel των 1.600 κυβικών και των 120 ίππων θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη του καλοκαιριού και σε μια τιμή που θα ξεκινά από τις 27.770 ευρώ, πάντα με απόσυρση.

Προς τα τέλη του έτους η έκδοση των 160 ίππων του SUV της Honda θα είναι διαθέσιμη και με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.