Σχολεία στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

By  |  0 Comments

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων και της πεποίθησης ότι όλα τα παιδιά, από μικρά, πρέπει να μαθαίνουν τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, προσέφερε φιλοξενία στους χώρους του φέτος για πρώτη φορά, σε περισσότερους από 500 μαθητές δημόσιων σχολείων από γειτονιές του Δήμου Αθηναίων. Η φιλοξενία περιλάμβανε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου, πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής και διάλλειμα με δεκατιανό για όλα τα παιδιά.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Υπεύθυνο Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του, και άριστο γνώστη του Ιστορικού Αυτοκινήτου Μίλτο Πατρώνη και την «educartoon.gr – Η γελοιογραφία στην εκπαίδευση» για τις ευγενικές τους προσφορές. Υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη ενέργεια του Μουσείου και προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τις ξεναγήσεις και το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών οδήγησε την διεύθυνση του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου να καθιερώσει στο εξής τον μήνα Μάιο ως μήνα φιλοξενίας σχολείων της γειτονιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, από το 2011 που άνοιξε, υποδέχεται για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα κάθε σχολική χρονιά περισσότερους από 5.000 μαθητές από σχολεία όλης της χώρας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.