Διεθνές βραβείο για την TEOREN MOTORS

By  |  0 Comments

Η TEOREN MOTORS Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, βραβεύτηκε από το GROUPE RENAULT στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού “P.A.R.I.S. CHALLENGE”.

Η συγκεκριμένη βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η TEOREN MOTORS είναι μία από τις μόλις δώδεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε περισσότερους από 90 ανεξάρτητους συνεργάτες του GROUPE RENAULT σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση στο Partners Awards: Renault International Sales (P.A.R.I.S CHALLENGE), για την TEOREN MOTORS, έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πορείας της στον τομέα των πωλήσεων το 2014, αλλά και της γενικότερης παρουσίας της στην Ελληνική αγορά.
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι, στο Musée de l’Orangerie, γνωστό και για την εξαιρετική μόνιμη συλλογή του που περιλαμβάνει έργα των Monet, Cézanne, Matisse και Picasso, παρουσία του κ. Carlos Ghosn, CEO του Groupe Renault, καθώς και της ηγετικής ομάδας του ομίλου.
Στη βράβευση παρευρέθηκαν για την TEOREN MOTORS ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλης Θεοχαράκης, καθώς και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ντένη Θεοχαράκη.
Αυτή η σημαντικότατη διάκριση για την TEOREN MOTORS, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων κινήσεων, της οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της επένδυσης που πραγματοποίησε η εταιρεία σε όλους τους τομείς και εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της, ώστε η Renault να ανακτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.