Η μεγαλύτερη μέρα του ΣΙΣΑ

By  |  0 Comments

Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή του Rally Sprint Regularity 2015 στη θρυλική διαδρομή «Μελετάκι» και ο ΣΙΣΑ δε βγήκε χαμένος! Διοργάνωσε έναν άψογο αγώνα. Συνολικά 42 από τα 45 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή,  προτίμησαν τις ειδικές διαδρομές από τις παραλίες, αψήφησαν τον καλοκαιρινό ήλιο και επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρώτο regularity rally του καλοκαιριού που προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ.

Με 9 ειδικές, από τις οποίες είχε ανακοινωθεί ότι θα προσμετρήσουν οι 7, το Rally Sprint Regularity δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα αρκετά φαβορί να μείνουν μακριά από την κορυφή της κατάταξης.

Οι νικητές της γενικής

Οι νικητές της γενικής

Για την πρώτη θέση ισοβάθμησαν 3 πληρώματα, με μόλις 2 δευτερόλεπτα ποινής. Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε το πλήρωμα με το παλαιότερο όχημα, που δεν ήταν άλλοι από τους ΛΑΓΓΑ ΓΙΩΡΓΟ – ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ με VOLVO 122S του 1964. Στη δεύτερη θέση ήταν οι ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΜΠΟΥΝΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με FORD ESCORT MEXICO του 1972 και με τους ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΓΙΩΡΓΟ – ΝΕΟΦΥΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ – ALFA ROMEO GT VELOCE του 1973 να συμπληρώνουν την τριάδα. Παλαιότερο αυτοκίνητο η ALFA ROMEO (1962) των ΒΑΛΛΗΝΔΑ-ΙΑΤΡΙΔΗ (φωτό επάνω). Κατατάχθηκαν 10 οι γενικής και τρίτοι στην κατηγορία.

Το κύπελο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ απονεμήθηκε στον αντιδήμαρχο & τον δήμαρχο της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ζυγούρη Νίκο & Κωνσταντέλο Γρηγόρη που έτρεχαν με AUDI Coupe GT του 1985 και τίμησαν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, AC3, Classic Microcars και τον πρόεδρο της ΕΟΦΙΛΠΑ που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις ομάδες και τους χορηγούς που υποστήριξαν το Rally Sprint Regularity 2015.

Τα αποτελέσματα:

http://www.sisa.gr/uploads/files/GENERAL_CLASSIFICATION_RSR_2015.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.