Καλλιστεία Ιστορικών Αυτοκινήτων

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 28/06/2015 η λέσχη Φίλων Fiat 500 και Συναφή, διοργανώνει την εκδήλωση ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 στο ¨Άλσος Βεΐκου . Ώρα έναρξης 10.00
Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν σε προκαθορισμένο από την Οργανωτική επιτροπή χώρο που μας έχει διαθέσει Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.
Τακτοποίηση των αυτοκινήτων βόλτα στο υπέροχο Άλσος Βεΐκου καφεδάκι η Σνακ στο Καφέ του Άλσους κουβεντούλα και ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε της υπέροχες καλλονές που θα είναι σταθμευμένες στο Άλσος.
Σε όλη την διάρκειά της εκδήλωσης θα υπάρχει ηχητική κάλυψη με όμορφη μουσική. Στην γραμματεία της λέσχης θα παραλαμβάνετε τον φάκελο με την πινακίδα της εκδήλωσης Αναμνηστικό Δίπλωμα και ψηφοδέλτιο για να ψηφίσετε το ομορφότερο αυτοκίνητο της εκδήλωσης
Από την οργανωτική επιτροπή θα έχει ορισθεί τριμελής επιτροπή από γνώστες των Ιστορικών αυτοκινήτων που θα εκλέξουν το STAR CAR HELLAS 2015,  MISS CAR HELLAS 2015 και Αναπληρωματική STAR CAR HELLAS 2015.
Επίσης σε όσες λέσχες συμμετάσχουν με τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα θα δοθούν 2 κύπελλα που θα τα αποφασίσουν οι ίδιες ποιοι θα τα πάρουν STAR CAR HELLAS 2015 της Λέσχης και MISS CAR HELLAS 2015 της Λέσχης.
Η τιμή συμμετοχής είναι 15 ΕΥΡΩ και περιλαμβάνει Πινακίδα της Εκδήλωσής Αναμνηστικό Δίπλωμα της Εκδήλωσης.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-2230381 , 6932-208724

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.