Με ανανεωμένη οικογένεια μοντέλων η Honda στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

By  |  0 Comments

• Προϊοντική οικογένεια Honda 2015 με εντελώς νέα και ανανεωμένα μοντέλα
• Παγκόσμια πρεμιέρα για το ‘Project 2&4’, που αντλεί ισχύ από τον κινητήρα της RC213V ειδικά διαμορφωμέν0 για χρήση στους δημόσιους δρόμους, δίνοντας διαπιστευτήριο δημιουργικής μηχανολογίας της Honda
• Γερμανικό ντεμπούτο για το Honda UNI-CUB β

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 σηματοδοτεί μία σημαντική χρονιά για τη Honda καθώς εκθέτει τη νέα σειρά της με πλήρως ανανεωμένα ή εντελώς νέα μοντέλα. Παράλληλα, η Honda θα παρουσιάσει σχεδιαστικές φιλοσοφίες και προηγμένες τεχνολογίες, που επιβεβαιώνουν τη δημιουργική προσέγγιση της μάρκας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της προσωπικής μετακίνησης στο παρόν και το μέλλον.

Project 2&4 – ενσάρκωση δημιουργικότητας και κατασκευαστικής ποιότητας
Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 θα φιλοξενήσει επίσης την παγκόσμια πρεμιέρα του ‘Project 2&4’. Νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού σχεδίασης που οργάνωσε η Honda ανάμεσα στα 16 παγκόσμια στούντιο σχεδίασης, το Project 2&4 αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της εταιρίας να εμπνεύσει και να ανταμείψει τη δημιουργική σκέψη.
Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία ‘δημιουργικής κατασκευαστικής ποιότητας’ (‘creative craftsmanship’) της Honda, το Project 2&4 σχεδιάστηκε από το R&D κέντρο μοτοσικλετών της εταιρίας στην Asaka (Τόκιο). Είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας να προσφέρει μία πιο συναρπαστική εμπειρία. Η δομή χωρίς καμπίνα του Project 2&4 δημιουργεί ένα ‘τρισδιάστατο οδηγικό περιβάλλον’ που παρέχει την ελευθερία μιας μοτοσικλέτας και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου, όπως το έχει οραματιστεί η Honda.

Νέα και ανανεωμένη οικογένεια μοντέλων Honda
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015 το παρών θα δώσουν τα νέα μοντέλα HR-V και Jazz. Αυτά αναμένονται στις εκθέσεις των Ευρωπαίων εμπόρων από τα μέσα Φθινοπώρου, συνδυάζοντας προηγμένες νέες σχεδιαστικές φιλοσοφίες με ασφάλεια, κορυφαία ευρυχωρία εσωτερικού και τη γνώριμη ευελιξία Honda.
Το CR-V της Honda, ένα από τα δημοφιλέστερα SUV σε όλο τον κόσμο, ανανεώθηκε το 2015 για την Ευρωπαϊκή αγορά με νέο κινητήρα diesel και αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων καθώς και τεχνολογικές πρωτιές που αυξάνουν την ασφάλεια των επιβατών.
Τα 2015 Honda Civic και Civic Tourer έχουν ανανεωθεί στυλιστικά με νέες σπορ πινελιές εξωτερικού και εσωτερικού, όπως φαίνεται με ένα νέο Civic Sport, και από την παρουσία του Honda Connect, ενός προηγμένου συστήματος ενημέρωσης – ψυχαγωγίας βασισμένου σε λειτουργικό Android που προσφέρει WiFi, Bluetooth, USB, HDMI και συνδεσιμότητα Mirror Link.
Το νέο Civic Type R είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Honda για το δρόμο και εκφράζει το αγωνιστικό πνεύμα και τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις μέσω της δημιουργικής μηχανολογίας. Το Βρετανικής κατασκευής μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, χρησιμοποιεί ένα νέο δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO και είναι το πιο ακραίο μοντέλο με το θρυλικό κόκκινο σήμα του Type R. Με απαράμιλλες επιδόσεις στην Ευρωπαϊκή κατηγορία προσθιοκίνητων hot hatch, η μέγιστη ισχύς του Civic Type R είναι 310 PS στις 6.500 rpm. Σε συνδυασμό με μία μοναδική αεροδυναμική, το Type R μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα έως 270 km/h.

Πρώτη παρουσίαση του Honda UNI-CUB β στη Γερμανία
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015, η Honda θα παρουσιάσει τη συσκευή προσωπικής μετακίνησης UNI-CUB β. Η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία ελέγχου ισορροπίας και ομοιοκατευθυντικό σύστημα περιστροφής τροχού (Honda Omni Traction Drive System) που αναπτύχθηκαν από την εξέλιξη του ASIMO και την πρωτοποριακή έρευνα της Honda στα ανθρωποειδή ρομπότ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.