Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Hyundai Tucson

By  |  0 Comments

Η μαζική παραγωγή του νέου Hyundai Tucson διαδόχου του δημοφιλούς οχήματος SUV της εταιρείας του Hyundai ix35, ξεκίνησε στο Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMCτο εργοστάσιο της Hyundai Motor στο Nošovice της Τσεχίας.

Στην ομιλία που εκφώνησε ο κ. Dongwoo Choi, Πρόεδρος της HMMC, δήλωσε εκτός των άλλωναπευθυνόμενος στο προσωπικό του εργοστασίου : «Έχουμε πλήρη επίγνωση της πολυπλοκότητας της τρέχουσας κατάστασης και εκτιμούμε τις αυξημένες προσπάθειες από όλους εσάς. Η HMMC δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην ιστορία της από την έναρξη λειτουργίας της τον Νοέμβριο του 2008 σε παρόμοια κατάσταση, όπου η ζήτηση για τα οχήματα θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την έναρξη της παραγωγής ενός νέου μοντέλου. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αναγκαία την αύξηση της ταχύτηταςτης παραγωγής του νέου μοντέλου. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για εσάς και την υπεύθυνηανταπόκρισή σας. “

Μετά το πέρας της ομιλίαςέξι Δ/ντές Τσεχικής καταγωγής από τα τμήματα ΠαραγωγήςStamping, ΣυγκόλλησηςΒαφήςΤελικής Συναρμολόγησης, Ποιοτικού Ελέγχου και Ελέγχου Παραγωγής – μαζί με τον Πρόεδρο της μονάδας έκοψαν την κορδέλα, ώστε να ξεκινήσουν και συμβολικά την παραγωγή του νέου Tucson, που ήδη αναμένεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και σε πολλές άλλες εκτός Ευρώπης.  

Το νέο Hyundai Tucson έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες για να γίνει η ναυαρχίδα της HMMC, διαθέτοντας με επιτυχία οχήματα από το Nošovice σε νέες αγορές αλλά και σε ακόμα μεγαλύτερη παγκόσμια εμβέλεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.