Η BMW ‘Εθνικός Πρωταθλητής’ στα European Business Awards 2015/16

By  |  0 Comments

Στα European Business Awards 2015/16, η BMW AG αναδείχθηκε ‘Εθνικός Πρωταθλητής’ της Γερμανίας στην κατηγορία πελατοκεντρική φιλοσοφία για το BMW ConnectedDrive Store. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού.

BMW ConnectedDrive Store για μέγιστη ευελιξία
Στο νέο BMW ConnectedDrive Store, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν υπηρεσίες και εφαρμογές που ικανοποιούν απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Αφού συνδεθούν στη διαδικτυακή πύλη πελατών του “My BMW ConnectedDrive”, οι οδηγοί μπορούν να «κλείσουν», να ανανεώσουν και να κάνουν άμεση χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών όχι μόνο σε κάποιο PC αλλά πολύ άνετα, απλά και με ασφάλεια από το όχημά τους εν κινήσει, μέσω της Οθόνης Ελέγχου (Control Display).

Το BMW ConnectedDrive Store είναι διαθέσιμο online, όλο το 24ωρο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία ποικίλη γκάμα υπηρεσιών, όπως η Concierge Service ή το σύστημα Real Time Traffic Information (RTTI) και να τις «κατεβάσουν» ανά πάσα στιγμή. Επίσης διατίθενται πρόσθετα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως BMW Online, internet, remote services, καθώς και εφαρμογές BMW Apps Ready, μεταξύ των οποίων Napster, Audible, Spotify και Deezer.

Διακρίσεις για τις πιο δυναμικές εταιρίες της Ευρώπης.
Είναι η ένατη φορά που απονέμονται τα European Business Awards. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, εταιρίες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες έχουν προταθεί σε δέκα κατηγορίες. Η αξιολόγηση γίνεται από 150+ εξειδικευμένους κριτές προερχόμενους από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, της επιστημονικής κοινότητας και των μέσων ενημέρωσης. Επιπλέον, σε κάθε χώρα θα απονεμηθεί ένα βραβείο από το κοινό. Την περσινή χρονιά πάνω από 170.000 ψήφοι συγκεντρώθηκαν γι’ αυτό το βραβείο.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μέσο προβολής των πιο δυναμικών εταιριών της Ευρώπης. Στην κατηγορία καινοτομία, βραβεύονται εταιρίες που όχι μόνον αντιδρούν σε συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, αλλά παράλληλα δημιουργούν τομές με καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, λανσάροντας νέες τάσεις εξέλιξης. Το εν λόγω βραβείο αναγνωρίζει τη σημασία της καινοτομίας ως επιχειρηματικής στρατηγικής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.