Η Hyundai στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

By  |  0 Comments

Η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την υψηλής απόδοσης σειρά Hyundai “N” στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2015 στη Φρανκφούρτη. Ένα αποτέλεσμα εντατικών δοκιμών και ανάπτυξης προϊόντων, η σειρά Hyundai “N”, εξελίχθηκε με την επιτυχημένη εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Hyundai Motor και την ικανότητα συνδυασμού πολλαπλών τεχνολογικών συστημάτων για τη δημιουργία μοντέλων στοχευμένα στο μέλλον και ικανών αγωνιστικών μοντέλων που μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση στους πελάτες που πραγματικά αγαπούν τα αυτοκίνητα.
Η σειρά Hyundai “N” εξελίχθηκε, όχι μόνο με τη συνεχόμενη πρόοδο της Hyundai Motor ως κύριο ανταγωνιστή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αλλά και με την αφοσίωση και την δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία εντυπωσιακών και πρωτοποριακών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Εκμεταλλευόμενη την ταχέως αυξανόμενη δύναμη της Hyundai Motor σηματοδοτεί το ρυθμό των αλλαγών στο εσωτερικό της μάρκας και ενδυναμώνει τη φιλοδοξία της εταιρείας να αλλάξει τις αντιλήψεις, δημιουργώντας πραγματική και συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες.

Επιπροσθέτως, η Hyundai Motor υπογραμμίζοντας το πάθος της για τις εξελίξεις στις επιδόσεις και τη τεχνολογία, θα παρουσιάσει το Νέας Γενιάς i20 WRC κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να επισημάνει τη φιλοδοξία της εταιρείας για επιδόσεις.
Βασισμένο στο i20 Νέας Γενιάς, είναι το πρώτο πρωτότυπο του αγωνιστικού οχήματος που θα διεκδικήσει το βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) του 2016. Ήδη το όχημα υφίσταται μια σειρά σκληρών δοκιμών στα μηχανικά και τεχνολογικά μέρη για την προσαρμογή του στις προδιαγραφές του ράλι, πριν από το ντεμπούτο του στις αρχές του 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA στο Ράλι του Monte Carlo.
Επιπρόσθετα, η Hyundai Motor θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης το «απόλυτο concept» που καταδεικνύει τη προοπτική της μάρκας σε χαρακτηριστικά επιδόσεων για το μέλλον. Το concept car «Hyundai Ν 2025 Vision Gran Turismo» υπογραμμίζει την αειφόρο τεχνολογία και εξελικτική σχεδίαση, που πραγματικά εκπροσωπούν τις μελλοντικές δυνατότητες της Hyundai Motor’s Ν.  Μέσω αυτής της σχεδιαστικής μελέτης, η Hyundai Motor έχει εμπλακεί περαιτέρω με τους θαυμαστές της και την online κοινότητα, γνωστοποιώντας το πάθος και τις επιδόσεις της Hyundai σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ένα ακόμη concept car, το Hyundai RM15 , θα κοσμεί το περίπτερο της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η σχεδιαστική αυτή μελέτη αντιπροσωπεύει το πάθος της εταιρείας για επιδόσεις και υποδηλώνει πως οι τεχνολογίες της Hyundai Ν που είναι επικεντρωμένες στον οδηγό, μπορούν να τεθούν στην παραγωγική διαδικασία.  Ο κινητήρας του concept είναι 2.0-λίτρων και αποδίδει 300 ps, υφίσταται περαιτέρω εξελίξεις ώστε να μπορέσει να εφαρμοσθεί η τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στα αυτοκίνητα της Hyundai Motor.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.