Νέα Ducati Monster 1200R

By  |  0 Comments

Η πιο δυνατή  Ducati είναι σχεδόν εδώ: με ένα πολύ ισχυρό νέο κινητήρα 1.200 κ. εκ., πιο σπορ σασί  και ένα πολύ προηγμένο σχεδιασμό και εμφάνιση.

Το νέο Monster 1200 R θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Volkswagen Group night event  στη Φρανκφούρτη στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση  θα λάβει  χώρα λίγο πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης αυτοκινήτου στη Φραγκφούρτη που ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό – το οποίο θα είναι σε θέση να δει  τη μοτοσικλέτα για πρώτη φορά στο περίπτερο της Audi – στις 17 – 20 Σεπτέμβρη.

Η δήλωση της Ducati για «το πιο ισχυρό γυμνό μοντέλο ever» της εταιρείας, αφήνει να εννοηθεί πως το R θα περνάει με ευκολία τους 145hp του Monster 1200 S, αλλά και τους 160 του Streetfighter 1098, και τους 162 του Diavel. Οπότε υποθέτουμε πως οι ανακοινώσιμοι ίπποι θα ξεπερνούν τους 165, ή ακόμα και τους 170. Ίδωμεν συντόμως.

Επιπλέον, το νέο πιο sporty πλαίσιο γεννά ελπίδες πως η εταιρεία ίσως αποφάσισε να αναθεωρήσει το μακρύ μεταξόνιο και την περισσότερο muscle bike παρά streetfighter γεωμετρία και συμπεριφορά των Monster τελευταίας γενιάς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.