Δυναμική παρουσία της Velanis2 Serkova Rally Team στο Seajets Acropolis Rally 2015

By  |  0 Comments

Μετά το Ράλλυ ΔΕΘ με διάλλειμα μόλις 3 εβδομάδων, το πλήρωμα της Velanis2 Serkova Rally Team, Β. Βελάνης – Γ. Βελάνης, συνεχίζει δυναμικά και με ταχύτατους ρυθμούς τις προετοιμασίες για τον πιο απαιτητικό και δύσκολο αγώνα της χρονιάς, το Seajets Acropolis Rally. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ήμουν σε ένα από τα τεστ, κοντά στο Κρυονέρι, και η εμπειρία ήταν συγκλονιστική! Για λίγα χιλιόμετρα στη θέση του συνοδηγού, με τον Βασίλη να πετάει! Πέρα από αυτό, διέκρινα πολλά σημαντικά στοιχεία: Οργάνωση, μεθοδικότητα, σημασία στη λεπτομέρεια και πολλά άλλα, πάντα με την καθοδήγηση του έμπειρου και ικανού μάνατζερ Ρόμπερτ.

VELANIS-VELANIS

Το πλήρωμα με το γνωστό πλέον Mitsubishi EVO IX της Evolution Motor Car στα χρώματα της Vodka Serkova, φοράει τα ΄καλά΄ του για να εκκινήσει το Σάββατο 10/10 στις 15:00μμ κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, και να συνεχίσει την πορεία του για τις ειδικές προς Λουτράκι όπου θα είναι και το επίκεντρο του αγώνα.

Ένας διήμερος αγώνας που προσμετρά στο πρωτάθλημα του ERC με 9 ειδικές διαδρομές να καλύπτουν συνολικά τα 202,57χιλ σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα και με μέγιστο βαθμό δυσκολίας, καθώς για πρώτη χρονιά το 27% των επιφανειών των ειδικών διαδρομών θα είναι άσφαλτος και το υπόλοιπο 73% χώμα. Οι δύο πιο απαιτητικές ειδικές του διημέρου, θα λάβουν μέρος το Σάββατο 10/10 με πρώτη και μεγαλύτερη σε μήκος 43,41χιλ, την Seajets Κινέττα – Λουτράκι και δεύτερη, την EKO Racing Κινέττα με 24,33χλ, στην οποία τα πληρώματα θα εκκινήσουν μετά την δύση του ηλίου.

serk2

Το πλήρωμα και η ομάδα λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, καθώς οι συμμετοχές είναι πολύ δυνατές, θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα του ERC ο οποίος προσμετρά και στο 51o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

serk3

Την προσπάθεια της ομάδας συνεχίζουν να στηρίζουν για ακόμη μια φορά, ο μέγας χορηγός, η Vodka Serkova και τα ελαστικά Pirelli.

Η V2SRT εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό αγώνα και καλό τερματισμό.

IMG_3629

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.