H επιστολή για το λογισμικό

By  |  0 Comments

Μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής αντιπροσωπείας, που αφορούσε την αντιμετώπιση του γνωστού προβλήματος, ακολούθησε η παρακάτω επιστολή. Προς όσους βεβαίως έχουν αυτοκίνητο με κινητήρα που επηρεάζεται από το λογισμικό.

Το κείμενο έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΑΦΟΡΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ………………….
Αθήνα, …../2015 
Αγαπητέ κύριε ….
Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Volkswagen A.G., θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο πετρελαιοκινητήρας τύπου ΕΑ189 που είναι τοποθετημένος στο αυτοκίνητό σας επηρεάζεται από λογισμικό που σχετίζεται με την βελτιστοποίηση των τιμών οξειδίων του αζώτου (NOx) κατά την τυποποιημένη διαδικασία δοκιμής σε εργαστήριο. 
Λυπούμαστε για το γεγονός αυτό και, με βάση την ανωτέρω ενημέρωση από την Volkswagen A.G., το αυτοκίνητό σας είναι τεχνικά ασφαλές και κατάλληλο για χρήση και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν οι παραπάνω αποκλίσεις το συντομότερο δυνατό.
Η Volkswagen A.G. θα καλύψει τη δαπάνη όλων των αναγκαίων μέτρων και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη σας.
Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να ενημερωθείτε για την υλοποίηση των απαραίτητων τεχνικών μέτρων και θα συνεχίσει να σας κρατά ενήμερο/η. Η Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen (τηλ. 210-9981100 e-mail:customercare@kosmocar.gr ) είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφόρηση.
Σημειώνουμε τέλος ότι η εμπιστοσύνη σας παραμένει για εμάς ζήτημα υψίστης προτεραιότητας.
Με εκτίμηση,
Κονιστής Αθανάσιος
Αναπληρωτής Διευθυντής Πωλήσεων 
& Marketing Volkswagen
Οικονόμου Κωνσταντίνος
Διευθυντής After Sales

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.