Mε 25 πληρώματα το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 για το ERC

By  |  0 Comments

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου για τα πληρώματα που συμμετέχουν στον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ. Το πράσινο φως από την αντιπροσωπεία Mercedes Hatkar Service, στην Κόρινθο, όπου και η διαδικασία, πήραν 25 πληρώματα, τα οποία και θα εκκινήσουν αύριο το μεσημέρι στις 15:00 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με προορισμό την ειδική διαδρομή SEAJETS Κινέτα-Λουτράκι, μήκους 43,41 χλμ.! Ανάμεσα στα πληρώματα που δε θα λάβουν μέρος στον αγώνα συμπεριλαμβάνονται αυτά των Inessa Tushkanova, Χαλκιά-Σούκουλη, Φιλιππίδη-Παυλή Κορρέ, Καλτσούνη-Περίδη, κανένα από τα οποία δεν εμφανίστηκε στη διαδικασία.

O Brake FM 100,8 στην «καρδιά» του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015

Όλη η δράση του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό μέσα από τη συχνότητα του Brake FM στους 100,8 FM. Με επικεφαλής τον Στράτο Φωτεινέλη και τον Γιώργο Ναστούλη, μια πολυμελής ομάδα δημοσιογράφων θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, από όπου, από το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες πριν από την Τελετή Εκκίνησης, θα μεταφέρει όλα τα νέα από τις ομάδες, τα πληρώματα του Ευρωπαϊκού και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και, φυσικά, τις ειδικές διαδρομές.
Δύο ημέρες «γεμάτες» με το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015, καθώς ο Brake FM 100,8 θα ξεκινήσει να εκπέμπει «ακροπολικά» το Σάββατο το πρωί, με τη μαραθώνια αγωνιστική εκπομπή να ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα, με τον τερματισμό του αγώνα. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας brakefm.blogspot.gr.

image

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.