Το Νέο Hyundai Tucson κατακτά τη μέγιστη βαθμολογία στο Euro NCAP

By  |  0 Comments

 

 

Το νέο compact SUV της Hyundai Motor, το νέο Tucson, έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία τωνπέντε αστέρων από τον Ανεξάρτητο Οργανισμό Αξιολόγησης Οχημάτων « Euro NCAP ».

Το αποτέλεσμα υπογραμμίζει τα οφέλη της προσέγγισης της Hyundai να εγκαταστήσει  τεχνολογίες αιχμής και χαρακτηριστικά υψηλής ασφαλείας σε όλη την γκάμα των οχημάτων της.

Ο κ. Thomas Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: “Το νέο Tucson εισάγει ένα ευρύ φάσμα νέων τεχνολογιών ασφάλειας, όπως αυτόνομα συστήματα πέδησης έκτακτης ανάγκης, σε προσιτή τιμή. Η βαθμολογία των πέντε αστέρων στο Euro NCAP αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια είναι ενσωματωμένες στα νέα αυτοκίνητα μας “.

Το νέο Tucson προσφέρει νέα χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας
Τα πορίσματα των δοκιμών του Euro NCAP δείχνουν ότι το νέο Tucson είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο πλήρως εξοπλισμένα οχήματα στην κατηγορία του. Η χρήση από την Hyundai των τελευταίων τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, βελτιώνει εντυπωσιακά τα αποτελέσματα ασφάλειας του αυτοκινήτου.
Επιπροσθέτως, αν και μόνο το σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist System) και η λειτουργία Speed Limit Information ελήφθησαν υπόψη από το Euro NCAP, το νέο Tucson είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας για την αποφυγή και την ελαχιστοποίηση της σοβαρότητας των ατυχημάτων. Μεταξύ αυτών είναι το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό σε απρόσμενες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης αυτόνομα εάν απαιτείται. Επίσης, το όχημα διαθέτει Blind Spot Detector, Rear-Cross Traffic Alert και Vehicle Stability Management που ολοκληρώνουν το συνολικό πακέτο ενεργητικής ασφάλειας.

Για αυξημένη ασφάλεια των πεζών, το νέο Tucson είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα Active Hood στον στάνταρ εξοπλισμό του, όπου ανασηκώνεται το καπό του οχήματος προκειμένου να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης με πεζό. Η νέα δομή αμαξώματος διαθέτει πλέον 30% περισσότερο προηγμένο χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής, αυξάνοντας την στρεπτική ακαμψία του αυτοκινήτου, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή σε περιπτώσεις σύγκρουσης. Επιπλέον, η ενίσχυση της συνδεσμολογίας της καμπίνας επιτρέπει την καλύτερη διάχυση της ενέργειας σύγκρουσης – ένας επιπλέον παράγοντας που ήταν στο επίκεντρο για το θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής του Euro NCAP.

Η τολμηρή του σχεδίαση συμπληρώνεται από το συναρπαστικό πακέτο τεχνολογίας, άνεσης και χαρακτηριστικών ευκολίας. Το νέο Tucson δημιουργήθηκε για να εξελίξει την επιτυχία της Hyundai στην κατηγορία SUV. Η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια SUVs στην Ευρώπη έως σήμερα.

Σχετικά με την Hyundai Motor

Η εταιρεία Hyundai Motor Company ιδρύθηκε το 1967 και ηγείται του Hyundai Motor Group, μιας καινοτόμου επιχειρηματικής δομής ικανής να χειρίζεται παραγωγικούς πόρους από τη βαριά χαλυβουργία ως τα έτοιμα αυτοκίνητα, προσφέρει υψηλής ποιότητας best-sellers οχήματα, όπως το Elantra, το Sonata και το Genesis.

Η Hyundai Motor έχει οκτώ μονάδες παραγωγής και επτά κέντρα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Το 2014, πούλησε 4.960.000 οχήματα παγκοσμίως. Με σχεδόν 100.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai Motor συνεχίζει να ενισχύει την γκάμα της και προσπαθεί να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην πράσινη τεχνολογία, ξεκινώντας με το πρώτο μαζικής παραγωγής υδρογονοκίνητο όχημα στον κόσμο, το  ix35 με κυψέλες καυσίμου.

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe

Το 2014, η Hyundai Motor Europe έφτασε τις 424.467 ταξινομήσεις οχημάτων, λαμβάνοντας μερίδιο 1,0% της αγοράς καινούργιων αυτοκινήτων σε σχέση με το 2013. Σχεδόν το 95% των οχημάτων Hyundai πωλούνται στην περιοχή που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί στην Ευρώπη και καλύπτουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών. Το 90% των οχημάτων είναι κατασκευασμένα σε δύο τοπικά εργοστάσια της εταιρείας στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια δυναμικότητα 500.000 οχημάτων. Η  Hyundai πωλεί αυτοκίνητα σε 30 ευρωπαϊκές χώρες με 2.500 σημεία πώλησης .

Η Hyundai προσφέρει, στην Ευρώπη μόνο, το μοναδικό Πενταετές πακέτο Εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών, χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.