Η μαγεία του υποβρύχιου κόσμου πήγε Μουσείο Βορρέ

By  |  0 Comments

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου παραστάσεων της σειράς Drops of Breath στην περιοχή του Σουνίου, η μαγεία του υποβρύχιου κόσμου … αναδύθηκε στη στεριά και μεταφέρθηκε για τρεις ημέρες (25, 26, 27 Οκτωβρίου) στους κήπους του Μουσείου Βορρέ.

Στον απόηχο του Drops of Breath, οι χορογράφοι Sophie Bulbulyan, Λία Χαράκη και Αποστολία Παπαδαμάκη εμπνεύστηκαν το Drops of Peace σαν έναν διαδραστικό περίπατο στη φύση όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολυ-εικαστικό, βιωματικό ταξίδι. Οι χορευτές του Drops of Breath έφεραν μαζί τους το νερό, τους ήχους και τις εικόνες από τις υποβρύχιες λήψεις, που προβλήθηκαν σε δέντρα, τοίχους και σώματα στους κήπους του Μουσείου Βορρέ. Ένας συμβολισμός που παραπέμπει την άρρηκτη σύνδεση ανάμεσα στο υγρό και το στερεό στοιχείο.

Ένθερμος υποστηρικτής των καινοτόμων και πολυσυλλεκτικών δράσεων, η Opel, ήταν περήφανη χορηγός στη νέα πρωτοβουλία Drops of Peace παρέχοντας οχήματα για τη διακίνηση των συντελεστών και προσκεκλημένων.

liveris vorre

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.