Κουμποτής Racing Team: Κυπελλούχοι Ελλάδος 2015 F2 και Α6

By  |  0 Comments

Δύσκολη αγωνιστική χρονιά, πέραν των προσδοκιών ο απολογισμός. Η ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ράλλυ Βορείου Ελλάδος 2015, κατέκτησε και το  Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου στην κατηγορία F2 (2κίνητα, ατμοσφαιρικά, έως 2.000 κ. εκ.). και την κλάση Α6 (1400 κ. εκ. -1600 κ. εκ.). Η μάχη ήταν σκληρή, μακριά κι επίπονη, αλλά η επικράτηση έδωσε την ανταμοιβή, μετά την συμμετοχή στους έξι από τους επτά αγώνες του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου.

Το Peugeot 106 S16 εκκίνησε το ταξίδι προς την κορυφή με οδηγό τον Δημήτρη Κουμποτή και συνοδηγούς τον “Louki Louk” (34ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, 37ο Ράλλυ Αχαιός και 36ο Ράλλυ Παλλάδιο), τον Σάββα Μαυροματίδη (11ο Ράλλυ Σπριντ  Τρικάλων και 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης) και τον Σωτήρη Καπάρα στο 8ο Ράλλυ Όθρυς. Τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου το 36ο Ράλλυ Παλλάδιο, στο οποίο οι Κουμποτής – “Louki Louk” αναγκάστηκαν σε εγκατάλειψη στην 3η ειδική διαδρομή λόγο μηχανικής βλάβης.

Αναμφίβολα συμμέτοχοι στην κατάκτηση των τίτλων ο αρχιμηχανικός Χρήστος Κωνσταντίνου και ο μηχανικός Άκης Γαλάνης.  Τίτλοι που κατακτήθηκαν χάριν της πολυετούς υποστήριξης των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» αλλά και της φετινής νέας συνεργασίας με την εταιρεία MLS (Making Life Simple).

Ο απολογισμός του 2015 είναι:

11ο Ράλλυ Σπριντ  Τρικάλων: 1οι στην Α6, 1οι στην F2 και 4οι στην γενική κατάταξη

8ο Ράλλυ Όθρυς: 3οι στην Α6 και 4οι στην F2 και 7οι στην γενική κατάταξη

34ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου: 4οι στην Α6, 5οι στην F2 και 12οι στην γενική κατάταξη

37ο Ράλλυ Αχαιός: 2οι στην Α6, 3οι στην F2 και 6οι στην γενική κατάταξη

8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης: 2οι  στην Α6, 2οι στην F2 και 6οι στην γενική κατάταξη.

36ο Ράλλυ Παλλάδιο: Εγκατάλειψη λόγω μηχανικής βλάβης

Η Κουμποτής racing Team ευχαριστεί όλους τους συναθλητές για το ευ αγωνίζεσθε, τις διοργανώτριες λέσχες για τις προσπάθειες τους και τους δημοσιογράφους που με την προβολή των εκδηλώσεων στήριξαν το αγαπημένο μας σπορ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.