ΜΙΝΙ Winter Wonderland

By  |  0 Comments

Το MINI Service φροντίζει ώστε η απόλαυση της οδήγησης των αυτοκινήτων ΜΙΝΙ να μένει ανεπηρέαστη ακόμη και το χειμώνα. Η μακρόχρονη εμπειρία των τεχνικών, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και Λιπαντικά ΜΙΝΙ εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή σε κάθε περίπτωση. Στα πλαίσια της Χειμερινής Καμπάνιας ΜΙΝΙ, προσφέρεται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ δωρεάν χειμερινός έλεγχος, κατά τον οποίο θα ελέγχονται τα σημαντικότερα σημεία του αυτοκινήτου. Ο δωρεάν έλεγχος θα ισχύει έως τις 29/2/2016.

Το γκρι του χειμώνα δεν θα επηρεάσει τη διάθεση των κατόχων ΜΙΝΙ, καθώς τα αξεσουάρ εσωτερικού και εξωτερικού, αξεσουάρ φωτισμού και συστήματα μεταφοράς διατίθενται σε μοναδικές τιμές. Επιπλέον, κάθε κάτοχος ΜΙΝΙ μπορεί να δώσει στην εμφάνισή του μοναδικό στιλ με είδη από τη MINI Lifestyle Collection κατάλληλα για τον χειμώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδαwww.MINI.com.gr/specials

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.