Νέο Opel Astra από 18.040 ευρώ

By  |  0 Comments

Με μία ελκυστική τιμή για όσα προσφέρει και με έναν κινητήρα χαμηλού κυβισμού αλλά υψηλών προδιαγραφών ξεκινά την εμπορική του πορεία το νέο μοντέλο. Η νέα γενιά του Astra θα είναι αρχικά διαθέσιμη στη χώρα μας με τον 1.0 turbo κινητήρα βενζίνης των 105 ίππων και με τον 1.6 diesel σε δύο εκδόσεις ισχύος, των 110 και των 136 ίππων. Έκδοση (136) που οδηγήσαμε σε ένα μίνι test drive και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το νέο Opel Astra θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Bussines, Excellence, Dynamic). Σχεδιασμένο σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία της Opel, το νέο Astra είναι πλέον ελαφρύτερο μέχρι και 200 κιλά από το μοντέλο που διαδέχεται. Με σύγχρονη σχεδίαση, πιο συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και πιο ευρύχωρο εσωτερικό, προσφέρει τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού ανώτερης κατηγορίας αυτοκινήτων. Το νέο Astra προσφέρει εξαιρετική συνδεσιμότητα, χάρη στην νέα γενιά IntelliLink και την υπηρεσία OnStar, που θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2016. Πρωτιά στην κατηγορία αποτελεί το έξυπνο σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix, το οποίο πρόσφατα κέρδισε το βραβείο SAFETYBEST 2015. Τα εργονομικά καθίσματα AGR προσφέρονται πλέον με λειτουργία μασάζ και εξαερισμό, για βέλτιστη ευεξία.

opel astra3

PHOTOS: ΝΙΚ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης η επόμενη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye, που κάνει πρεμιέρα στο νέο Astra, προσφέρει νέες σημαντικές λειτουργίες. Το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας αναγνωρίζει όχι μόνο τα κυκλικά και τα ορθογώνια σήματα κυκλοφορίας, αλλά και τις πινακίδες LED, που χρησιμοποιούνται σε αυτοκινητόδρομους για προσωρινές προειδοποιήσεις ορίου ταχύτητας. Η Προειδοποίηση Παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας εμπλουτίζεται με τη λειτουργία υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας με αυτόματη διόρθωση της πορείας του οχήματος, σε περίπτωση που ο οδηγός παρεκκλίνει ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας του. Το Σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης, το οποίο ενεργοποιείται όταν το αυτοκίνητο πλησιάσει γρήγορα προπορευόμενο όχημα και υπάρχει κίνδυνος εμπρόσθιας σύγκρουσης, προειδοποιεί τον οδηγό όχι μόνο ηχητικά αλλά και με οπτικό σήμα, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη πληροφοριών οδηγού και στο παρμπρίζ με τεχνολογία LED. Το Opel Eye, διατίθεται στο στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων Excellence και Dynamic του νέου Astra.

Οι τιμές χωρίς και με απόσυρση

Astra 1.0T 105hp Bussines: 19.000 (18.040)

Astra 1.6 CDTI 110hp Bussines: 19.900 (18.720)

Astra 1.6 CDTI 136hp Excellence: 22.200 (20.885)

Astra 1.6 CDTI 136hp Dynamic: 24.500 (23.070)

Astra 1.6 CDTI 136hp Bussines A/T: 23.600 (22.200)

opel astra4

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.