Παραδόθηκε από το FordStore Σφακιανάκης η πρώτη Ford Mustang

By  |  0 Comments

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση της 1ης νέας Ford Mustang στο FordStore, τον ανακαινισμένο πρότυπο Εκθεσιακό Χώρο της Ford, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Σφακιανάκης στην Λ. Βουλιαγμένης 574, στην Αργυρούπολη.

Το μοναδικής αισθητικής FordStore, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της εμπειρίας του επισκέπτη στις εκθέσεις της Ford, αποτελεί  αυτή τη στιγμή το πρώτο που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Οι ετοιμασίες των υπευθύνων της Ford Σφακιανάκης, για την ξεχωριστή στιγμή της παράδοσης, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί με την τοποθέτηση της εντυπωσιακής νέας Ford Mustang, στο σημείο παραλαβής νέων αυτοκινήτων εντός του FordStore.

Το απαλό κάλυμμα, που άφηνε να διαγράφεται η φαρδιά και χαμηλή σιλουέτα της νέας Mustang, έως τη στιγμή της αποκάλυψης του στον πελάτη, δημιούργησε εικόνα μυστηρίου και ενίσχυε το αίσθημα της προσμονής στους παρευρισκόμενους.

Τη στιγμή της αποκάλυψης, που πραγματοποιήθηκε από τον Βrand Manager Διονύση Παναγόπουλο, χαμόγελα και ικανοποίηση γέμισαν τον εντυπωσιακό χώρο. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Οι υπεύθυνοι της Ford Σφακιανάκης, με υπερηφάνεια αποκάλυψαν το ανυπέρβλητα σπορτίφ σούπερκαρ και ο πελάτης βρέθηκε με ικανοποίηση μπροστά στο αντικείμενο του πόθου του!

Η νέα εποχή Ford έχει ήδη ξεκινήσει. Το FordStore Σφακιανάκης, σας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά μοντέλα, όπως η Mustang και το Mondeo Vignale, τα οποία θα εκτίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα στην συγκεκριμένη έκθεση, δίνοντάς σας παράλληλα την ευκαιρία να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία και μια νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης.

Το FordStore όμως, δεν σημαίνει μόνο Mustang και Vignale. Στον υπέροχο αυτό Εκθεσιακό Χώρο της Ford Σφακιανάκης, μπορείτε να γνωρίσετε όλη τη γκάμα μοντέλων της Ford, από επιβατικά μέχρι τα επαγγελματικά, σε μια προσέγγιση επίδειξης, που δεν έχετε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν στη χώρα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.