Προωθητική συνέργεια Fiat 500 και Hondos Center

By  |  0 Comments
Το αξεπέραστο ιταλικό στιλ και ο μοναδικός σχεδιασμός της «Οικογένειας του 500» έρχονται ακόμη πιο κοντά με το χώρο της ομορφιάς. Την αφορμή για αυτό δίνει η συνεργασία μεταξύ της FCA Greece και του δικτύου καταστημάτων Hondos Center στο πλαίσιο μιας μοναδικής προωθητικής ενέργειας με διάρκεια μέχρι τις 31.12.2015.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά στο σύνολο των μοντέλων της «Οικογένειας του 500», δηλαδή τα Fiat 500, 500X και 500L, και έχει ξεκινήσει ήδη στο σύνολο των 72 καταστημάτων Hondos Center.

Σε κάθε αγορά με αξία μεγαλύτερη των 100€ από τα καταστήματα Hondos, ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα από το ταμείο το ειδικό κουπόνι της ενέργειας.

Με τη συμπλήρωση των στοιχείων του και κρατώντας το σχετικό απόκομμα, ο πελάτης του Hondos δικαιούται αυτόματα έκπτωση 500€ στην παραγγελία οποιουδήποτε μοντέλου της «Οικογένειας του 500» σε όλους τους Επίσημους Διανομείς Fiat.

Το όφελος των 500€ είναι επιπλέον των όποιων προωθητικών ενεργειών είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία παραγγελίας αυτοκινήτου για κάθε νέο πελάτη, έως τα τέλη του έτους.

Η ενέργεια επικοινωνείται μέσω διαφημιστικού και POP υλικού εντός των καταστημάτων, ενώ παράλληλα υλοποιείται κυκλικό πρόγραμμα τοποθέτησης αυτοκινήτων στα καταστήματα του «Ηondos Center» σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Ν. Ερυθραία, Αγ. Παρασκευή και Μαρούσι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.