Εκπαίδευση Renault Pro+

By  |  0 Comments

Το Renault Pro+, το πλαίσιο πάνω στο οποίο η Renault χτίζει μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία για τον επαγγελματία αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς. Βασικό συστατικό της νέας φιλοσοφίας αποτελεί η συνεχής εκπαίδευση των συμβούλων πωλήσεων.
Κατέχοντας την πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικών αυτοκινήτων τα τελευταία 17 χρόνια, η Renault έχει χτίσει ισχυρούς δεσμούς με το κοινό, τόσο χάρη στην πλήρη γκάμα μοντέλων της, όσο και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το δίκτυο της. Η συνεχής εκπαίδευση των συμβούλων πωλήσεων στα προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, στις εξειδικευμένες διαδικασίες των επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση του σύγχρονου επαγγελματία, αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος Renault Pro+. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Renault να παρέχει σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όχι μόνο κατά τη διαδικασία αγοράς, αλλά και κάθε στιγμή που θα το χρειαστεί ο επαγγελματίας.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ολοκλήρωσε πρόσφατα δύο σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο να ενημερώσει τα στελέχη πωλήσεων του πανελλαδικού δικτύου της μάρκας. Σημαντικά θέματα, που αφορούν στη διερεύνηση των αναγκών του πελάτη, την ισχύουσα νομοθεσία, τις μετασκευές, κ.α. αναλύθηκαν διεξοδικά από τον προϊστάμενο επαγγελματικών οχημάτων της TEOREN MOTORS κ. Σπύρο Κοντογιώργη. Τα συγκεκριμένα σεμινάρια αποτελούν κομμάτι της συνολικής εκπαίδευσης που θα συνεχιστεί με ίδια ένταση και το 2016 διασφαλίζοντας την συνεπή τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών του πλαισίου Renault Pro+.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.