H Lexus συνεργάζεται με τον Jude Law

By  |  0 Comments

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια νέα καμπάνια και τηλεοπτική διαφήμιση, όπου μυεί τους θεατές σε ένα συναρπαστικό lifestyle.

Η Lexus Europe μόλις ανακοίνωσε μία δημιουργική συνεργασία με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και παραγωγό Jude Law στο λανσάρισμα της καμπάνιας “The Life RX”, όπου προβάλλεται το εντυπωσιακό 2016 Lexus RX. Το νέο πολυτελές SUV μυεί το κοινό σε ένα συναρπαστικό lifestyle με γρήγορους ρυθμούς και προοδευτικό, καινοτόμο πνεύμα όπου ο οδηγός αποφασίζει τι είναι εφικτό.

Η ανακοίνωση σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μοναδικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει  τους κόσμους της πολυτέλειας, της εμπειρίας και της ποιότητας κατασκευής. Ο Jude Law θα έχει μία μοναδική συνεργασία  με τη Lexus, επιτρέποντας στους καταναλωτές να εμπλέκονται νοερά και ενεργά στην ‘The Life RX’ μέσω διαδραστικής βιντεογραφίας και θεάτρου. Επίσης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό, που έχει γυριστεί στη Γαλλική Ριβιέρα και στους λόφους της Ιταλικής περιοχής Fiuggi.

Η διαφήμιση, που προβάλλεται από σήμερα σε όλη τη Ευρώπη, απεικονίζει έναν παρκαδόρο ο οποίος αφού πάρει τα κλειδιά του RX του Law, κάθεται στο στυλάτο SUV και ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στην ταχύτητα και την πολυτέλεια. Έχοντας γυριστεί σε πρώτο πρόσωπο, το ακροατήριο απογειώνεται σε ένα συναρπαστικό νέο κόσμο όπου η ταχύτητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Καθώς ο παρκαδόρος επιστρέφει στο ξενοδοχείο, ο Law εμφανίζεται για να παραλάβει τα κλειδιά του και να μπει στο αυτοκίνητο. Αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι είναι ελαφρώς διαφορετικό και συνειδητά απομακρύνεται αφήνοντας πίσω του τον παρκαδόρο που έζησε για λίγο την ‘The Life RX’.

Μιλώντας για την καμπάνια, ο Jude Law είπε: Μου αρέσει η οδήγηση και η αίσθηση απόδρασης που τη συνοδεύει. Η φιλοσοφία της ‘The Life RX‘ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και είναι αλήθεια ότι το σωστό αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό για μία συναρπαστική εμπειρία. Η ομάδα της Lexus οραματίστηκε να δημιουργήσει κάτι γοητευτικό και περιέλαβε όλους στο ταξίδι αυτό και ήταν κάτι που με ενδιέφερε να εξερευνήσω.»

Alain Uyttenhoven, Επικεφαλής της Lexus Europe: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα φανταστικό ηθοποιό και αληθινό κύριο, τον Jude Law για την καμπάνια ‘The Life RX’.   Το ‘The Life RX’ αποκαλύπτει ότι το RX προσφέρει μία διαφορετική, απολαυστική προϊοντική εμπειρία βασισμένη σε τολμηρή σχεδίαση, καινοτόμες τεχνολογίες και πάνω απ’ όλα, μία premium αίσθηση πολυτέλειας. Στη Lexus, η δημιουργία μιας απαράμιλλης εμπειρίας πολυτέλειας βρίσκεται στη καρδιά του DNA της μάρκας και θέλαμε να δώσουμε ζωή σε αυτό το μήνυμα με μία καινοτόμο καμπάνια λανσαρίσματος και τηλεοπτική διαφήμιση.»

Συνδεθείτε στο to www.youtube.com/LexusEurope τώρα για να παρακολουθήσετε τη διαφήμιση ‘The Life RX’.

Η νέα, τέταρτη γενιά Lexus RX έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, ενώ τώρα ήδη έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.