H TEOREN MOTORS ανακηρύχτηκε National Champion

By  |  0 Comments

Έχοντας επιδείξει μια δυναμική όσο και σταθερή ανάπτυξη μέσα στο 2014, η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, επίσημος εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, ανακηρύχθηκε “National Champion” στην κατηγορία “Growth Strategy of the Year” των European Business Awards για την περίοδο 2014/2015.

Έχοντας επιδείξει ισχυρή αναπτυξιακή πορεία και συνεχίζοντας το ίδιο δυναμικά και το 2015, η TEOREN MOTORS κατέκτησε μια από τις σημαντικότερες βραβεύσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με την ανακήρυξη της ως National Champion στην κατηγορία Growth Strategy of the Year των European Business Awards. Έχοντας αναλάβει από τα μέσα του 2013 την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Renault και Dacia στη χώρα μας, η TEOREN MOTORS, παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, ανέπτυξε ένα στρατηγικό πλάνο ενεργειών, που έφερε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο δίκτυο επισήμων συνεργατών της, τις υπηρεσίες After Sales και την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο, η TEOREN MOTORS ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία των δύο μαρκών, θέτοντας ισχυρές βάσεις για την ακόμα πιο δυναμική πορεία τους στην Ελληνική αγορά.

Τα European Business Awards, sponsored by RSM, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελούν τα μοναδικά ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία υψηλού κύρους στα οποία μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες του διαγωνισμού, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

EBA Ruban Champion 2013:14

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.