Η SEAT προσλαμβάνει 100 επιπλέον νέους εργαζόμενους

By  |  0 Comments

/ Τα ημερήσια επίπεδα παραγωγής απαιτούν αύξηση του εργατικού δυναμικού

/ H δυναμική του εργοστασίου στο Martorell αυξήθηκε κατά 8,3% μεταξύ Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2015

/ Η SEAT πρόσθεσε στο δυναμικό της 350 εργαζόμενους κατά την διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων και 100 μηχανικών

Η SEAT, τον Ιανουάριο, θα προσλάβει 100 νέους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της στο Martorell. Οι εργαζόμενοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα προσφέρουν της υπηρεσίες τους στην εταιρεία προσωρινά μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας , θα προστεθούν στο δυναμικό του εργοστασίου για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών της παραγωγής του επόμενου έτους. Οι νέες προσλήψεις ενδέχεται να αυξηθούν σταδιακά μέχρι τον Μάιο 2016 σε 160 εργαζόμενους, ανάλογα με τις εξελίξεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η SEAT θα κλείσει το έτος 2015 με 350 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 100 μηχανικών που προσλήφθηκαν στο Τεχνικό Κέντρο και 48 αποφοίτων της σχολής επαγγελματικής κατάρτισης της εταιρείας.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος HR της SEAT, Xavier Ros, επεσήμανε: «η αύξηση των πωλήσεων που απολαμβάνει η μάρκα από το 2013 και η επιτυχία του Audi Q3 που παράγεται στο Martorell, αποτελούν εξαιρετικά  νέα για όλους του εργαζόμενους  και δεδομένα που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε προσλάβει 750 νέους υπαλλήλους και έχουμε δημιουργήσει περίπου 3.000 θέσεις εργασίας σε επίπεδο προμηθευτών».

Η SEAT παράλληλα, θα επανεξετάσει και τις υπόλοιπες συμβάσεις σε μηνιαία βάση προσωπικού που προσλαμβάνεται μέσω γραφείων εργασίας προσωρινής απασχόλησης σύμφωνα με τις ανάγκες της παραγωγής, ένας τύπος εργατικού δυναμικού που χρησιμοποιείται από την επιχείρηση αποκλειστικά ως μέτρο ευελιξίας προκειμένου να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το εργοστάσιο της SEAT στο Martorell, είναι η εγκατάσταση που παράγει το μεγαλύτερο όγκο οχημάτων στην Ισπανία. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 8,3% και κατασκευάστηκαν συνολικά 450.415 οχήματα, 34.795 περισσότερα συγκριτικά με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Μετά από έξι συναπτά έτη ανάπτυξης, η παραγωγή στο Martorell έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα από το 2002.

Τρία μοντέλα κατασκευάζονται επί του παρόντος στο εργοστάσιο στο Martorell: Ibiza (Γραμμή Παραγωγής 1), Leon (Γραμμή Παραγωγής 2) και Audi Q3 (Γραμμή Παραγωγής 3). Η Γραμμή Παραγωγής 1 έχει δύο βάρδιες, ενώ οι Γραμμές Παραγωγής 2 & 3 έχουν τρείς. Επιπλέον, 53 βάρδιες Σαββατοκύριακου καθιερώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 για να ανταποκριθούν στην αύξηση της παραγωγής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.