Νέα μοντέλα της Mercedes-Benz στα Εμπορικά Κέντρα

By  |  0 Comments

Ένα μοντέλο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό, εκτίθεται από τις 14 έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2015 στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall της Αθήνας! Μια άκρως εντυπωσιακή μαύρη σιλουέτα, αυτή της νέας CClass Coupe κοσμεί το stand της Mercedes-Benz Ελλάς και ταυτόχρονα σηματοδοτεί το λανσάρισμα τoυ καλλίγραμμου δίπορτου κουπέ στην Ελληνική αγορά.

Όσοι επισκεφτούν το Εμπορικό Κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα ακόμα μοντέλο – σταθμό της μάρκας στην compact κατηγορία: το αγαπημένο του Ελληνικού κοινού crossover μοντέλο της γκάμας, GLA!

Στο «The Mall Athens» παραμένουν το εντυπωσιακό μοντέλο Motorsport edition της ανανεωμένης AClass, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της ομάδας Mercedes-Petronas AMG της F1, καθώς και το νέο smart forfour!

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της Mercedes-Benz & της smart, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για testdrive με μοντέλο της αρεσκείας τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.